İnteraktif hikayeli oyun

Başlıkta gördüğünüz gibi, Technopat'den oynanabilen, seçimli ??? sonlu oyun (ya da ne derseniz) yaptım. Umarım beğenirsiniz.

Oyun, mavi kutulara (süprizbozanlara) tıklayarak oynanıyor. Tıkladığınız süprizbozanlar (mavi kutular) sizin yaptığınız seçim oluyor. Süprizbozana (mavi kutya) basınca gelen yazı ise sonuç (ya da ne derseniz) oluyor. Oynarken anlarsınız zaten.

Dipnot: Mobilde iseniz masaüstü sitesinden okumanızı ve yatay çevirmenizi tavsiye ederim.

-TECHNOPAT İLK OYUNU-
(harika bir işsizlik ürünü!!)


Ana karakterimizin Rob'un, aşırı sıradan bir hayatı vardır. Uyan, işe git, eve gel ve yat. Henüz çocuğu olmayan Rob, aynı zamanda da bir eşi de yoktur. Bir ailesi yoktur. Robot gibi yaşardı. Bir gün, tekrar iş yerine giderken yolda kimseyi görmez, iş yerinde de kimseyi görmez. Rob, etrafa bakarken tek kişiyi bile bulamaz. Ne yapmak istiyorsun?
İş yerindeki bilgisayarlara baktın. Bir şey yoktu, ta ki son 4 bilgisayara kadar. Şu sırayla 4 haneli bir kod yazıyordu, BİR, İKİ, İKİ, BİR. Bu kodlar neyi işaret ediyordu? Bir tarihi mi? Ya da kapı numaraları? Hiç bir şey mantıklı değildi. Son bilgisayar klavyesinin üzerinde "2A" yazan bir anahtar bulursun. 2A, 1. Katta bulunan yönetici odasıdır. Rob, beklemeden o odanın kapısına geldi, anahtarı kilide soktu ve kilidi açtı. Odada kocaman kilitli bir kasa vardı, şifre kısmına ne yazsın?
Daha sonra gel, şifre yanlış. Ha pardon, odadan çıkmak istiyorsun. Rob, odadan çıktı. Şimdi ne yapsın?
İyi fikir. Patronun ofisine geldi, kapı yine kilitliydi. Anahtarı kilide soktu ama işe yaramadı. Alternatif olarak şifreli bir panel vardı. Panele ne yazalım?
Patronun oda şifresi internette ne arayacak? Peki tamam. Forumlarda dolaştın, ve birisi şifrenin 9, 9, 1, 4 olduğunu iddia ediyor. Deneyelim mi?
9, 9, 1, 4. Kapı açıldı. O da ne? 2. Kapı mı? Oh, kendisi açıldı. Hadi ofise girelim. Bir bilgisayar daha bulursun, bilgisayar ekranında bir anda şey çıkar...
Hiçbir şey. Ekranda hiçbir şey yazmaz. Rob, kafası karışık şekilde dosyaları, belgeleri incelerken bir anda araba sesi duyar. Dışarı baktığında her zamanki o İstanbul kalabalığını, araba trafiklerini, hep olması gerektiği gibi görür. Acaba her şey manipülasyon muydu? Ya da bir oyun mu? Bunları sorgulamak yerine Rob, hayatına devam etmeyi tercih eder.
Ekranda bir anda "Technopat'den seni yönetiyorum." yazar. Rob bir şey anlamaz. Sanırım senden kanıt istiyor. Kanıtlayalım mı?
BU SEÇENEK SİLİNDİ.
Bilgisayar ekranında şu yazar: "Az sonra duvara istemsizce yumruk atacaksın." Yazar. Rob ne yapsın?
Rob istemsizce duvara vurur ve şoke olur. Tüm yaşamını, tüm yılını kendisi değil, başka yabancı birisinin kontrol ettiği bilinci Rob'u çok kötü etkiler ve kendisini bir odaya kilitler.
Bu şifre sığmaz ki. Ha pardon omuz atmak istiyorsun. Kapıya 5 defa omuz attın, ama açılmadı. İçeride hazine var galiba.
1, 2, 2, 1. Kapı açıldı. Ama o da ne? Kapı içine kapı koymuş. Bu da anahtar ile uyuşmuyor ve şifre paneli yok.
1, 2, 2, 1. Şifre yanlış.
Eve geldin. Evde yapacak pek bir şey yok gibi. Ne yapacaksın?
Şu bir gerçek ki, telefonda yapabileceklerin evde yapabileceklerinden kat ve kat fazladır. Ancak evde telefon kullanırsak... Her neyse. Telefonda ne yapacaksın?
Seçimler 1 ay sonra başlayacak. Hey, bir saniye! Seçimler bitince oy sonucuna telefondan bakabilirsin, değil mi Rob? İşte bu! Seçimler bitince eğer oy kullanan birileri varsa Dünya 'da yalnız olmadığını anlamış olacak! İşte bu harika. Ancak 1 ay bekleyeceğiz. 1 ay, Rob için zor olmasa gerek.
Zaten iş yerindeyken Technopat Forum'a girmeye çalıştın ve çökmüştü. Hadi yeniden girmeyi deneyelim, belki çözülmüştür. İşte bu! Şu an forumda bir sıkıntı yok. Ancak kimse bugün konu açmamış, mesaj bile yazmamış. Ne yapacaksın?
Şehirdeki herkesin yok olduğu hakkında bir konu açtın. Konu onaylama sürecine geldiğinde ise 2 ay bekledi, Rob. 2 ay boyunca telefonu kapatmadı. Sarjda bekledi, yatarken bekledi, gezerken de. 2 ay sonunda ise konu onaylanmıştı. Ama kimse bir cevap yazmamıştı. Bu 2 ay süreçte yalnızlığa alışmıştı, bu yüzden daha fazla sorgulamadan hayatına devam etti. Tüm ürünlerin tüketim tarihi geçince ne olacak merak ettim açıkçası.
Rastgele konulara girip random mesaj yazdın. Bunu yaptığından dolayı moderatörlerden 1 günlük ban yedin. Ama bir saniye. Demek ki herkes yok olmamış. Moderatörler yaşıyor ise diğer insanlar da yaşıyordur. Yani dünyada tek başına değilsin. Bunu öğrenen Rob, rahat bir nefes aldı. Teşekkürler Moderatörler!
3 haneli numara 666! Değil 155. Aradın, ama kimse açmadı.
Rob, koltuğu araştırırken acaba ne bulacaktı? Belki bir uzaylı kalıntısı? Belki bir siyah madde? Belki de neden kimsenin olmadığının cevabı? Rob, elinde bir cisim algıladı! Hemen o cismi çekti ve 25TL buldu! Hikayenin geri kalanında asla işe yaramayacağından dolayı Rob, 25TL isimli cismi tekrar yerine koydu. Acaba ne zamandan beri orda? Her neyse, daha mantıklı bir şey seçmek istersen diye farklı seçenekler koydum.
Muhteşem! En sevdiğin oyun %90 indirim ile 450TL! Oyunu hemen satın aldın ve indirmeye başladın. Saniyede 500 kb indiren internetin ile 250GB boyutlu oyunu indirirken başka bir şey yapmak ister misin? (Geri dön)
İyi fikir... İyi fikir. Ancak Technopat çökmüştü. Şimdi ne olacak?
Rob, her şey normalmiş gibi evine yol aldı.Eve giderken bir ses duyar.Rob, bunu insan sesine benzetir. Sence sesi takip edelim mi?
Rob, sesin geldiği yöne gitmemeyi seçti. Eve yol alırken ses daha da artar. Artık insan sesine benzemiyordur. Bir anda Rob arkasında döner ve o şeyi görür... bir kedi? Ama mutant! Çabuk mucizevi bir şekilde çantana eklenen 3 eşyadan birisini kullan!
Peynir'i yedin. Şu güçlendirmeleri kazandın: +1saat tok / +75 GÜÇ / +20 ENERJİ / -1675 MANTIK! Bu güçlendirmeler ya kediden kaçmana, ya da kediyle yüzleşmene yeterdi. Hangisi?
Kediden kaçmaya çalıştın. Ancak o seni kovalamaya başladı. Sen kaçtıkça o seni kovalıyordu. Senin 10 adımın kedi için 2 adıma denk geliyordu. Sonsuza kadar koşamayan Rob, kediye yem oldu. (Fare simulator sonu)
Rob, kediyle yüzleşti. Ancak kedi, mutasyon güçlerini göstermemişti ki. İlk saldırı hamlesi kedide! Kedi sana asit kustu! -50 HP! Şimdi ne yapacaksın?
Eylem ne?
Kediye bakarak gülümsedin. Kedi hiçbir şey anlamadı. Bu sefer pençe attı! -25 HP! Şimdi ne yapacaksın?
Eylem ne?
Tebrikler! Artık şu ünvanlara sahipsiniz; Vatan haini, islam düşmanı, PKK'lı, terörist... Bu ünvanlar, seni içeri almaları için yetti de arttı. En azından kediden kurtuldun?
Tebrikler! Artık Er***** isimli tek kullanımlık bir koruman var! Koruma senin için ne yapabilir?
Rob, korumasından kediye saldırmasını istedi. Peki koruma ne yaptı? Bizi kedinin önüne fırlatarak kaçtı. Eğer vergileri ödersek Rob'u kurtaracağını iddia ediyor. Kabul edelim mi?
Vergileri zaten ödediğimizi, daha fazla gereksiz vergi ödeyerek paramızı hiç etmeyeceğimizi söyledik. Tebrikler, şu ünvanları kazandınız; Vatan haini, islam düşmanı, PKK'lı, terörist... Bu ünvanlar seni içeri almaları için yeterliydi. En azından kediden kurtuldun, değil mi?
Korumayı dinledik, ve vergileri ödedik. Peki şimdi ne oldu? Bizi kedinin ağzına fırlattı. Son saniye ''AKP'ye oy vermeyeceğim'' dediğinden seni içeri aldılar. En azından kediden kurtuldun?
Onu yapamaz. Başka bir şey dene.
Kediye vurdun. -25HP hasar verdin. Sıra kedide! Kedi sana asit kustu. -50HP! Şimdi ne yapacaksın?
Eylem ne?
Kokuşmuş peyniri tam kedinin arkasına atacakken kedi attı. Ama peyniri değil, seni. Peki nereye fırlattı... Biraz yukarı. Azıcık yukarı.çok değil. Yere çakılınca kendine gelmen 34 yıl, 3 ay, 1 hafta, 7 gün, 22 saat, 43 dakika, 53 saniye, 11 sailese sürecek. Süreci 1 saniyeye düşürmek için 747363847372849 iksir kullanmak ister misin?
O zaman belirtilen süreyi beklemek durumundasınız. belirtilen süre sonra geri gelin.
Eyvah! 747363847372849 adet iksir eksiğin var. Eksiği 6548943 taş ile ödemek ister misin?
Eyvah! Hesabında 6548943 adet taş bulunmamakta. Bu eksiği 980,99TL ile ödemek ister misin?
Kredi kartınızın CVV numarasını, son kullanım tarihini ve önündeki sihirli numaraları cevap olarak bize yazarak ailemize katılabilirsin! Herşey çok basit.
Kedi üzerine kusmaktan o kadar acıkmıştı ki, seni bile yiyebilirdi, ki öyle de oldu zaten. Sen ona saldırmaya çalışırken seni çiğnemeden yuttu. En azından fareler tarikatında işkenceye maruz kalmadın, değil mi? (Sabah yemeği olma sonu)
Peynir gücünü kullandın! Bu güç, kedinin yanına 1.000 tane fare spawmlamasıyla sonuçlandı. Kedi oyalanıyor. Şimdi ne yapacaksın?
Kaçmaya çalıştın. Fareler, sen kaçmaya çalıştıkça daha üstüne geliyor gibiydi.kaçmaya çalıştığımızı fark eden kedi durmadı, fareleri top şekline getirerek bize fırlattı. Farelerin odağı Rob oldu. Fareler tarafından bayıltılan Rob, Fareler tarikatına götürüldü. Peynir'in azaplı gücünün Rob'da olduğunu fark eden fareler kralı el-fare, Rob'dan peynir gücünü istedi. Ancak Rob, istese de peynir gücünü veremedi. O günden beri her gün o gücü alabilmek için Rob'a iyi bakarken, bir yandan işkence yaptırıyorlardı. Keşke Rob'da senin gibi, geçmişi mavi kutulara tıklayarak değiştirebilseydi. Artık Rob'un kaderi, işkence görmekti. (İşkembe sonu)
Kediye vurdun! Kedi -25HP Hasar aldı! Sıra kedide! Kedi saldırmayı seçti. Kedi sana asit kustu! -50 HP! Kediye karşı yenildin! Bence sen bir daha strateji oyunu falan oynama. (Kediye yenilme sonu)
Cep telefonundan Technopat Sosyal'e girdin! Şimdi ise bu konu hakkında bir konu açtın. Ancak ne yazık ki moderatörler konuyu onaylayana kadar kedi seni yedi. Şimdi farkettim, cümlenin sonuna nokta koymadığından 3 ay ban yemişsin.Tebrikler Rob. (Technopat sonu)
El fenerini açarsın. Bunun yararının dokunmayacağını anladığın an el fenerini kediye fırlatırsın. Kedi, el feneri kendisine çarpmadan hemen önce normale dönüşür. Seni gören hiç kimse, videoya çeker ve tweeter'a seni ifşalar. Artık hiç kimseler seni linçliyor. Bravo Rob! (Linç sonu)
Rob, sesin geldiği yöne doğru koşmaya başlar. Gördüğü şey, bir kedidir. Evet, tamamen sıradan bir kedi. Değil mi?
Ama Rob, öyle düşünmüyor. Artık eve gitmenin sırası olduğunu düşünüyor ki, bence haklı. Eve çekip gitti. Peki, evde ne yapacağız ki?
Mantıklı, ancak evinde güvenlik kamerası olacak kadar zengin değilsin. Ancak, belki başka mekanlardaki kameralara göz atabilirsin. Hangisiyle başlayalım?
AVM'ye girdin. Girişte kimseyi görmeyince şaşırdın. Sonra mağlum olayı hatırladın. Hala Rob, alışamamıştı bu sessizliğe. Güvenlik odasını aramaya başladın. Zor olmadı. Hemen yandaydı. İçeri girmeye çalıştın ama kilitliydi. Anahtarı arayalım mı?
Bu seçeneği elinden alıyorum. Seçenekleri seçebilirsin ama tüm AVM'yi 5cm boyundaki anahtar için arayacak kadar terbiyesiz olamazsın.
Anahtar da nedir? Saldır geç işte. Tek omuz atmayla kilidi kırıldı. AVM'ler bile bu kilidi kullanıyorsa fakirler herhalde. Güvenlik odasından kamera geçmişine bir göz attın, dün akşamın kamera kaydını izlerken saat 00:01 olduktan sonra kameraya kimsenin görünmediğini fark edersin. Acaba herkes toplanıp Rob'a şaka mı yapıyordu? Ya da şehri bir anda terk mi ettiler?
Sade makarnanın 90TL olduğu, ayranın 25TL olduğu, 200TL'ye en fazla bulgur pilavı yenilen muhteşem pahalı restorana girdik. Umarım hikaye sonunda fakir kalmayız. Her neyse, sence bir kaç dakika molayı hak etmedik mi? Hadi bir şeyler yiyeli- Oha. Rob, daha sana seçme hakkı vermeden saldırmaya başladı. Neyse boşver. Rob, tıkındıktan sonra güvenlik odasına girdi ve kamera geçmişine baktı. Ancak kameraların tüm hepsi bozuk çıktı. Görüntü anlık olarak değişiyordu, bir şey görünmüyordu. Seslerde anlaşılmayacak kadar tiz paraziter vardı. Burada daha fazla vakit harcamak, sadece vakit kaybına sebep olur. Diğer mekanlara göz atalım.
Markete girdin. yine hiç kimse yoktu. Güvenlik de yoktu, kasiyer de. Bir şeyler çalalım mı?
Rob, ne çalacağına karar veremedi. O reyondan bu reyona gitti geldi, 10 saat boyunca ne çalacağını düşündü. Halen o markette, ne çalacağını düşünüyor. Bu markete hiç girmemeliydik.
Rob, işine odaklandı ve hiçbir şeye dokunmadı. Hemen kasiyer kısmında gitti ve kamera geçmişini aradı. Ancak bulamamıştı. Kamera ciddi ciddi geçmişi değil, anlık olarak ekranda göstermeye yarıyormuş. Çok saçma. Başka bir mekana gitmemiz gerek galiba. Halen bir şeyler çalabiliriz.
Rob, ne çalacağına karar veremedi. O reyondan bu reyona gitti geldi, 10 saat boyunca ne çalacağını düşündü. Halen o markette, ne çalacağını düşünüyor. Bu markete hiç girmemeliydik.
Ne- neden? Neyse tamam. Rob televizyona gider ve televizyona bakar. Ancak televizyonda hiçbir şey yoktur, çünkü televizyon açık değildir. Televizyonu açalım mı?
Rob, televizyonu açmadan saatlerce karşısına oturdu. Ekran siyah, açık bile değildi. Ancak Rob, bir ümit ile televizyon karşısında oturdu, oturdu. Rob bu sayede hikayenin içine etmişti. Yapımcının emeğini hiçe sayarak televizyon karşısında saatlerce oturdu.Tebrikler Rob, umarım mutlusundur.
Bu eylem için 12,99TL ödemeniz gerekmektedir. Başka bir zaman bir daha televizyonu açmayı denemeyin.
Ama Rob öyle düşünmüyor! Kedi bir anda mutanta dönüşüyor, diğer hayvanlar da dev mutantlara dönüşürken Rob, beyin çökmesi yaşar. Sonuç olarak, Rob artık beyinsiz. (Beyinsiz sonu.)
Rob, bulunduğu katı karış karış aradı, ancak bir şey bulamadı. Şimdi ne yapacaksın?
Rob, bu sefer tüm katları aradı, ama bir şey bulamadı.
Rob bu sefer tüm binayı aradı ama bir şey bulamadı.
Rob bu sefer tüm sokağı aradı, ama bir şey bulamadı.
Daha arayacak ayrıntılı bir şey yok. Ne istiyorsun ki anlamadım...
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
Sen bu düğmeye basmaya devam mı edeceksin? Peki tamam. Seçme özgürlüğünü verdim. İstediğin kadar bu düğmeye basabilirsin. Ben ise aynı şeyi bin kere tekrar edeceğim. Bakalım kimin sabrı daha kuvvetli?
 
Son düzenleme:
Ben olsam karakter ismini rob yerine cengiz yapardım :D

Saniyenin dünya üzerindeki son insan Bob isimli videosundan almış arkadaş. İsmini de Bob yerine Rob yapmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Dipnot: Mobilde iseniz masaüstü sitesinden okumanızı ve yatay çevirmenizi tavsiye ederim.

IMG_20230204_151942.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı