İnteraktif SS almak

Abdullah BİLEN

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımla epeydir bir uygulama üzerinden konuşuyoruz. Bu arkadaş o uygulamadan banlandı benden de hatıra olarak konuşma geçmişimizi istiyor. (hala konuşuyoruz, ve geçmiş bende gözüküyor)

Ben bu konuşmaları SS olarak göndermek istiyordum. Bir yerde görmüştüm SS alınca tüm sayfada yazanları interaktif bir şekilde SS yapıyordu. HTML dokümanı kayıt etmek gibi aynı.

Uygulama 'tandem' diye bir dil geliştirme uygulaması. Ben bu interaktif SS i nasıl alabilirim ya da 1080x367228262 gibi upuzun bir SS şeklinde nasıl alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam telefondan ise ses ile kapatma tuşu ya da ana tuş ve kapatma tuşu, bilgisayar ise Windows + "prt sc" tuşu.

Nasıl ekran görüntüsü alındığını biliyorum. Kasteddiğim şey şu linktekiler gibi.

Son düzenleme:
Hocam kendim bilmediğim için araştırdım ve bir site buldum. Sanırsam nasıl yapıldığını açıklıyor.
Link bu:

Long shot uygulamasını denedim fakat verimli bir otomatik kırpma özelliği mevcut değil. Screen Master'i de denedim o da en fazla 15 SS kabul ediyor. Otomatik kesmesi çok iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı