Intercom önerisi

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Valla hocam çok da para vermek istiyorum bi intercom için.1000-1500 arası diyebilirim.Daha motor kaskına vs. para gidecek çünkü.Bu nasıldır hocam ayrıca ?
Hocam valla o bütçe ile çok bir performans beklememenizi öneririm. https://www.hepsiburada.com/knmaste...siyah-p-HBCV00004P2RC7?magaza=Kaan+Elektronik Şu model iyi. Genel olarak marka iyi diye tavsiye ediyorum.

Arkadaş da kn master önermişti.Peki iyi bi model almak için kaç k gözden çıkarmamız lazım ?

@dervisgozel hocam yeni yeni motor kullanmaya başlayacağım,Öyle aman aman yüksek fiyatlı efsane bi intercom almaya illa gerek var mı başlangıçta ?

Son düzenleme:
Arkadaş da kn master önermişti.Peki iyi bi model almak için kaç k gözden çıkarmamız lazım ?
2.5-3K arası sağlam ürünleri var.

Ha tabii çok daha iyi modelleri var ancak bu bütçede gerçekten güzeller. Ama kaskınızı 1 beden büyük alın çünkü kafayı sıkabilir.

Arkadaş da kn Master önermişti. Peki iyi bir model almak için kaç k gözden çıkarmamız lazım?

@dervisgozel hocam yeni yeni motor kullanmaya başlayacağım, öyle aman aman yüksek fiyatlı efsane bir intercom almaya illa gerek var mı başlangıçta?

Zaten motorun küçük olacak ve aşırı hız yapmayacağın için düşük fiyatlı bir interkom yeterli olacaktır. Zaten genelde pahalı modeller yüksek hızlarda da çalışsın diye o fiyatlarda ve kalitede. Ancak dediğim gibi yeni bir sürücü için gerçekten yeterli bir seçenek.

2.5-3K arası sağlam ürünleri var.

Ha tabii çok daha iyi modelleri var ancak bu bütçede gerçekten güzeller. Ama kaskınızı 1 beden büyük alın çünkü kafayı sıkabilir.

Zaten motorun küçük olacak ve aşırı hız yapmayacağın için düşük fiyatlı bir interkom yeterli olacaktır. Zaten genelde pahalı modeller yüksek hızlarda da çalışsın diye o fiyatlarda ve kalitede. Ancak dediğim gibi yeni bir sürücü için gerçekten yeterli bir seçenek.
Alacağım motor Benelli 125 s hocam.Motor dediğiniz gibi küçük,110 falan basıyor.İlk attığım linkteki (y20) modeli bana yeterli olur mu ?

Alacağım motor Benelli 125 s hocam. Motor dediğiniz gibi küçük, 110 falan basıyor. İlk attığım linkteki (Y20) modeli bana yeterli olur mu?

Vallahi hocam marka model olarak ilk defa görüyorum. Net bir bilgi sahibi değilim ama güvenilir ise 125'lik motor için kafi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı