İntergalaktik Technopat turboz savaşları üçüncü sezon senaryo seçimi ve karakter alımı

Aserd

Hectopat
Makaleler
1
Yer
North buganda
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evde canım sıkıldı ve dolayısıyla intergalaktik Technopat turboz savaşları yeni sezonu ile geri dönüyor ancak bize bu seride yer alacak karakterler lazım. Yalnız girmeden önce şunu belirteyim katılım sağlamayacaksanız lütfen boşuna hikayeye katılmak istemeyin. Bunun dışında diğer bütün işlemleri ben yapacağım zaten.

Senaryo seçimi için aklımda iki fikir var:

1.bölümleri daha uzun ve derin yazacağım ancak her bölüm 3-4 gün arası gelecek,

2.bölümler daha kısa ve basit olacak ancak her bölüm 2 günde bir gelecek.

Bu yolda beni yalnız bırakmayan destekçilerim @Efeisot Kmr @Amazing Jaagub ve @Qi Strannik e teşekkürü bir borç bilerek yeni sezonun başlayacağının haberini vermek istiyorum.

Bilmeyenler için intergalaktik Technopat turboz savaşları forumdaki olayları Star Wars teması ile harmanlayıp sunduğum bir bilim kurgu serisidir. Bu serinin iki sezonu, altı şarkılık albümü ve iki sezonunu okuduğum sesli kitabı bulunmaktadır.

Üçüncü sezonun gelişi tamamı ile arz talep meselesidir. Yeteri kadar karakter gelmezse sezonu başlatmam.

Herkese iyi forumlar.

Anketi koymayı unuttum siz yazın alta.

Bence 1.
Beni de alın lütfen. 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı