4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 14 Mart 2021 #11 coffox dedi: Eve giren hat kablosunu diyorsanız onu bugün değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Eve giren derken? Prizden modeme giden mi? coffox dedi: Evet. Ankastre kutusundan Splitter' a kadar gelen kabloyu yeniledim. Genişletmek için tıkla... Hmm.
coffox dedi: Eve giren hat kablosunu diyorsanız onu bugün değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Eve giren derken? Prizden modeme giden mi? coffox dedi: Evet. Ankastre kutusundan Splitter' a kadar gelen kabloyu yeniledim. Genişletmek için tıkla... Hmm.
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 14 Mart 2021 #12 Ben yenileme ile bu değerlere ulaştım. coffox dedi: Evet. Ankastre kutusundan Splitter'a kadar gelen kabloyu yeniledim. Genişletmek için tıkla... Kabloda ek falan var mı? Dosya Ekleri Hat1.png 39,7 KB · Görüntüleme: 39 Hat2.png 30,9 KB · Görüntüleme: 37
Ben yenileme ile bu değerlere ulaştım. coffox dedi: Evet. Ankastre kutusundan Splitter'a kadar gelen kabloyu yeniledim. Genişletmek için tıkla... Kabloda ek falan var mı?
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 14 Mart 2021 #13 Silinen üye dedi: Ben yenileme ile bu değerlere ulaştım. Kabloda ek falan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yarın kabloyu değiştirip test yaptığınız saatte tekrar yapar mısınız? Eğer yine 32 falan çıkarsa ISS ile alakalı bir durum.
Silinen üye dedi: Ben yenileme ile bu değerlere ulaştım. Kabloda ek falan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yarın kabloyu değiştirip test yaptığınız saatte tekrar yapar mısınız? Eğer yine 32 falan çıkarsa ISS ile alakalı bir durum.
C coffox Decapat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 23 14 Mart 2021 #14 Silinen üye dedi: Ben yenileme ile bu değerlere ulaştım. Kabloda ek falan var mı? Genişletmek için tıkla... Ankastre kutusundan splitter'a gelene kadar arada 1 tane ek var. Splitter'a girmesi için Adsl kablosuna bağlı. 407144 dedi: Hocam yarın kabloyu değiştirip test yaptığınız saatte tekrar yapar mısınız? Eğer yine 32 falan çıkarsa ISS ile alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Yaparım hocam.
Silinen üye dedi: Ben yenileme ile bu değerlere ulaştım. Kabloda ek falan var mı? Genişletmek için tıkla... Ankastre kutusundan splitter'a gelene kadar arada 1 tane ek var. Splitter'a girmesi için Adsl kablosuna bağlı. 407144 dedi: Hocam yarın kabloyu değiştirip test yaptığınız saatte tekrar yapar mısınız? Eğer yine 32 falan çıkarsa ISS ile alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Yaparım hocam.
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 14 Mart 2021 #15 coffox dedi: Ankastre kutusundan splitter'a gelene kadar arada 1 tane ek var. Splitter'a girmesi için Adsl kablosuna bağlı. Yaparım hocam. Genişletmek için tıkla... Splitter'sız hat değerlerini atma şansınız var mı?
coffox dedi: Ankastre kutusundan splitter'a gelene kadar arada 1 tane ek var. Splitter'a girmesi için Adsl kablosuna bağlı. Yaparım hocam. Genişletmek için tıkla... Splitter'sız hat değerlerini atma şansınız var mı?
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 14 Mart 2021 #16 coffox dedi: Yaparım hocam. Genişletmek için tıkla... .
C coffox Decapat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 23 14 Mart 2021 #17 Silinen üye dedi: Splitter'sız hat değerlerini atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Şuan onu deniyorum fakat DSL ışığı yanıp sönüyor hâlâ bağlanmadı.
Silinen üye dedi: Splitter'sız hat değerlerini atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Şuan onu deniyorum fakat DSL ışığı yanıp sönüyor hâlâ bağlanmadı.
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 14 Mart 2021 #18 coffox dedi: Şuan onu deniyorum fakat DSL ışığı yanıp sönüyor hâlâ bağlanmadı. Genişletmek için tıkla... Hat zayıflaması fazla olduğu için geç bağlanıyor. Ne tür kablo aldınız birde kaç metre acaba ?
coffox dedi: Şuan onu deniyorum fakat DSL ışığı yanıp sönüyor hâlâ bağlanmadı. Genişletmek için tıkla... Hat zayıflaması fazla olduğu için geç bağlanıyor. Ne tür kablo aldınız birde kaç metre acaba ?
C coffox Decapat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 23 14 Mart 2021 #19 Silinen üye dedi: Hat zayıflaması fazla olduğu için geç bağlanıyor. Ne tür kablo aldınız birde kaç metre acaba ? Genişletmek için tıkla... 15 metre, tek hatlı, çift kablolu basit bir elektrik kablosu.
Silinen üye dedi: Hat zayıflaması fazla olduğu için geç bağlanıyor. Ne tür kablo aldınız birde kaç metre acaba ? Genişletmek için tıkla... 15 metre, tek hatlı, çift kablolu basit bir elektrik kablosu.
1 166079 Megapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 1.813 Makaleler 2 Çözümler 99 14 Mart 2021 #20 coffox dedi: 15 metre, tek hatlı, çift kablolu basit bir elektrik kablosu. Genişletmek için tıkla... Uçları bu şekilde mi? Dosya Ekleri HTB1Mq6hHpXXXXXWXpXXq6xXFXXX7.jpg 14,3 KB · Görüntüleme: 37
coffox dedi: 15 metre, tek hatlı, çift kablolu basit bir elektrik kablosu. Genişletmek için tıkla... Uçları bu şekilde mi?