Eve giren derken? Prizden modeme giden mi?Eve giren hat kablosunu diyorsanız onu bugün değiştirdim.
Hmm.Evet. Ankastre kutusundan Splitter' a kadar gelen kabloyu yeniledim.
Eve giren derken? Prizden modeme giden mi?Eve giren hat kablosunu diyorsanız onu bugün değiştirdim.
Hmm.Evet. Ankastre kutusundan Splitter' a kadar gelen kabloyu yeniledim.
Kabloda ek falan var mı?Evet. Ankastre kutusundan Splitter'a kadar gelen kabloyu yeniledim.
Hocam yarın kabloyu değiştirip test yaptığınız saatte tekrar yapar mısınız? Eğer yine 32 falan çıkarsa ISS ile alakalı bir durum.Ben yenileme ile bu değerlere ulaştım.
Kabloda ek falan var mı?
Ankastre kutusundan splitter'a gelene kadar arada 1 tane ek var. Splitter'a girmesi için Adsl kablosuna bağlı.Ben yenileme ile bu değerlere ulaştım.
Kabloda ek falan var mı?
Yaparım hocam.Hocam yarın kabloyu değiştirip test yaptığınız saatte tekrar yapar mısınız? Eğer yine 32 falan çıkarsa ISS ile alakalı bir durum.
Splitter'sız hat değerlerini atma şansınız var mı?Ankastre kutusundan splitter'a gelene kadar arada 1 tane ek var. Splitter'a girmesi için Adsl kablosuna bağlı.
Yaparım hocam.
Yaparım hocam.
Şuan onu deniyorum fakat DSL ışığı yanıp sönüyor hâlâ bağlanmadı.Splitter'sız hat değerlerini atma şansınız var mı?
Hat zayıflaması fazla olduğu için geç bağlanıyor. Ne tür kablo aldınız birde kaç metre acaba ?Şuan onu deniyorum fakat DSL ışığı yanıp sönüyor hâlâ bağlanmadı.
15 metre, tek hatlı, çift kablolu basit bir elektrik kablosu.Hat zayıflaması fazla olduğu için geç bağlanıyor. Ne tür kablo aldınız birde kaç metre acaba ?
Uçları bu şekilde mi?15 metre, tek hatlı, çift kablolu basit bir elektrik kablosu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.