İnternet Aboneliği Cayma Hakkı Nasıl Kullanılır

Size verilen sözleşme nüshasında taahüt süresinin geçtiği bir madde var mı?

10 kişinin 7 sine bunun gibi bir şey yapsalar iyi para toplamış oluyorlar. Bilmemneonline'da bunu yapıyor.
İstediklerini yapsınlar siz haklı olduktan sonra çıkarılan parayı ödeyin haklı olduğunuz anlaşılıncada faiziyle geri alın

Size verilen sözleşme nüshasında taahüt süresinin geçtiği bir madde var mı?
Taahütün 24 ay olduğunu vodafone kabul ediyor. Sözleşmede de ilk 12 ay 85 tl sonraki 12 ay 95 tl toplam da 24 ay olarak var.

İstediklerini yapsınlar siz haklı olduktan sonra çıkarılan parayı ödeyin haklı olduğunuz anlaşılıncada faiziyle geri alın.
Bilinçli tüketici bunu yapıyor ama herkesin uğraşmaya zamanı veya bilgisi olmuyor. Lanet olsun deyip neyse parası veriyor insanlar. Firmalar da bunla besleniyor.

İstediklerini yapsınlar siz haklı olduktan sonra çıkarılan parayı ödeyin haklı olduğunuz anlaşılıncada faiziyle geri alın
İnternette de biraz araştırdım ilk başta çıkarılan parayı ödeyin diye tavsiye verilir onu da soracaktım. Ödeme yapıyı mı yoksa ödemeyim mi diye.
Hangi tarife bu dediğiniz
Limitsiz fiber kampanyası olarak geçiyor.

Bilinçli tüketici bunu yapıyor ama herkesin uğraşmaya zamanı veya bilgisi olmuyor. Lanet olsun deyip neyse parası veriyor insanlar. Firmalar da bunla besleniyor.
Haklısınız aslında bakıldığında bu bir şekilde dolandırıcılığa giriyor ama devlet ilgilenmiyor ne yazık ki

Şunu soracağım, bana çıkarılan faturayı ödeyip mi tüketici hakem heyetine gideyim yoksa ödemeden mi?

Şunu soracağım, bana çıkarılan faturayı ödeyip mi tüketici hakem heyetine gideyim yoksa ödemeden mi?
Aslında fark etmez hakem heyetine giderseniz ödemeden sonradan haciz gelir 7 gün içersinde icrayı red edersiniz bi sıkıntı çıkmaz derseniz ki haciz filan uğraşamam ödeyin zaten geri alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…