İnternet Aboneliği Cayma Hakkı Nasıl Kullanılır

Bazı internet sağlayıcıları bu cayma bedelini kendileri üstleniyorlar. Türk Telekom İnternet kullanıyordum mahalleye Turkcell tarafından fiber altyapı hizmeti gelince ben de Turkcell Superonline kullanmak istedim. 700 TL kadar bir cayma bedeli çıktı Türk Telekom tarafından ama Turkcell ödedi bu parayı.

Bugün tekrardan vodafone aradım iptal için gene bana bahsettiğim gibi fiyat çıkardılar, bende 14 gün cayma hakkım olduğunu ve 24 ay tahütler de benden cayma bedeli alamazsiniz diye soyledim. Şöyle bir bilgi verdiler, sizin imzaladiginiz sozlesmede 14 gün cayma bedeli hakkiniz yok ve 24 ay tahüt olayi oparetöre göre degisiklik sağlar internet de farkli telefon da farklı vs. Gibi bu dedikleri dogrumu, cayma hakkim sozlesmede yazsa yada yazmasa farkeder mi? ve internet aboneliklerin de 24 ay sozlesmeler de istedigim gibi cayma bedelinodemeden fes ede bilirmiyim?

Bugün tekrardan vodafone aradım iptal için gene bana bahsettiğim gibi fiyat çıkardılar, bende 14 gün cayma hakkım olduğunu ve 24 ay tahütler de benden cayma bedeli alamazsiniz diye soyledim. Şöyle bir bilgi verdiler, sizin imzaladiginiz sozlesmede 14 gün cayma bedeli hakkiniz yok ve 24 ay tahüt olayi oparetöre göre degisiklik sağlar internet de farkli telefon da farklı vs. Gibi bu dedikleri dogrumu, cayma hakkim sozlesmede yazsa yada yazmasa farkeder mi? ve internet aboneliklerin de 24 ay sozlesmeler de istedigim gibi cayma bedelinodemeden fes ede bilirmiyim?
12 ay üstü tüm sözleşmeleri iptal edersiniz ve ödeme çıkartamazlar ödeme çıkartırlarsada tüketici hakem heyetine başvurarak hakkınızı ararsınız %99 da siz kazanırsınız sizi ellerinde tutmak için bu yola başvuruyorlar

12 ay üstü tüm sözleşmeleri iptal edersiniz ve ödeme çıkartamazlar ödeme çıkartırlarsada tüketici hakem heyetine başvurarak hakkınızı ararsınız %99 da siz kazanırsınız sizi ellerinde tutmak için bu yola başvuruyorlar
Bana 14 gün cayma süren var istersen cayarsın diyen vodafone çalışanı hakkım da yanlış bilgilendirme yüzün den konu açtırdım. Bir iki gün için de geri dönüş yapacaklar, eğer gene olumsuz olursa dediginiz gibi iptal ettirip, tuketici hakem heyetine baş vuru yapicam.

Bana 14 gün cayma süren var istersen cayarsın diyen vodafone çalışanı hakkım da yanlış bilgilendirme yüzün den konu açtırdım. Bir iki gün için de geri dönüş yapacaklar, eğer gene olumsuz olursa dediginiz gibi iptal ettirip, tuketici hakem heyetine baş vuru yapicam.
Hakkınızı arayın geri adım atmayın seve seve istediğinizi yapacaklar

Son gelişmeyi yazmak istedim, :) vodafone den aranmadım da kendim aradım bana çalışanınız geldi mağzama 14 gün cayma hakkınız var dedi demiştim şikayet oluşturmuştum. Vodafone'den bana söylenen o an konuşma da ses kayıtı olmadığı için biz bir işlem gerçekleştiremiyoruz o yüzden imzaladığınız sözleşme geçerli :)) Tüm arkadaşlar gerçekten bunlar büyük hırsız, çok dikkat edin. Sözleşme yaparken, şimdi iptal ettirip sözleşmemi tüketici hakem heyetine baş vuracağım cayma beledi için, koskoca firmalar insanların cebindeki paralara göz dikmiş yazık vallahi yazık...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı