Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 10 Ocak 2019 #1 Superonline internet servisini kullanıyorum. Bu fırmanın internet aboneliğini iptal etmeden, dondurup Türknet servisini kullanabilir niyim? Bunu yapma sebebim eğer Türknet'te bir sıkıntı çıkarsa, Superonline'daki paketim iptal olmadan geri dönmek. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2019
Superonline internet servisini kullanıyorum. Bu fırmanın internet aboneliğini iptal etmeden, dondurup Türknet servisini kullanabilir niyim? Bunu yapma sebebim eğer Türknet'te bir sıkıntı çıkarsa, Superonline'daki paketim iptal olmadan geri dönmek.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.874 Makaleler 9 Çözümler 49 10 Ocak 2019 #2 Superonline'ın Fiber mi yoksa ADSL mi olduğu burada önem taşıyor. Aynı anda 2 adet DSL aboneliği açılabiliyor diye biliyorum. Lakin boşta port yoksa problem yaşarsınız. Turknet'e sormanızda fayda var.
Superonline'ın Fiber mi yoksa ADSL mi olduğu burada önem taşıyor. Aynı anda 2 adet DSL aboneliği açılabiliyor diye biliyorum. Lakin boşta port yoksa problem yaşarsınız. Turknet'e sormanızda fayda var.
C Cagdas.K Kilopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2019 #3 Bende bir hat ADS 16 mbps diğer hat VDSL 50 mbps diğeri superbox. Boşta port olduğu sürece alınabilir.
Bende bir hat ADS 16 mbps diğer hat VDSL 50 mbps diğeri superbox. Boşta port olduğu sürece alınabilir.
Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 10 Ocak 2019 #4 Mert dedi: Superonline'ın Fiber mi yoksa ADSL mi olduğu burada önem taşıyor. Aynı anda 2 adet DSL aboneliği açılabiliyor diye biliyorum. Lakin boşta port yoksa problem yaşarsınız. Turknet'e sormanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Superonline Yalın ADSL. Cagdas.K dedi: Bende bir hat ADS 16 mbps diğer hat VDSL 50 mbps diğeri superbox. Boşta port olduğu sürece alınabilir. Genişletmek için tıkla... başka port derken, Yanlın ADSL Kullanıyorum.
Mert dedi: Superonline'ın Fiber mi yoksa ADSL mi olduğu burada önem taşıyor. Aynı anda 2 adet DSL aboneliği açılabiliyor diye biliyorum. Lakin boşta port yoksa problem yaşarsınız. Turknet'e sormanızda fayda var. Genişletmek için tıkla... Superonline Yalın ADSL. Cagdas.K dedi: Bende bir hat ADS 16 mbps diğer hat VDSL 50 mbps diğeri superbox. Boşta port olduğu sürece alınabilir. Genişletmek için tıkla... başka port derken, Yanlın ADSL Kullanıyorum.
Rovildi Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 705 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2019 #5 En mantıklısı dondurup başka iss ile anlaşıp onlar tarafından hat taşınsın. Olamaz mı?
C Cagdas.K Kilopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2019 #6 Pixel_x dedi: Superonline Yalın ADSL. başka port derken, Yanlın ADSL Kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Örneğin apartmanınızda 10 daire var. 12 adet port yani telefon hattı geliyor. Her daire internete bağlı ise 2 telefon kablosu boşta. Siz 2 tane daha alabilirsiniz. Ben de iki adet telefon kablosu var.
Pixel_x dedi: Superonline Yalın ADSL. başka port derken, Yanlın ADSL Kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Örneğin apartmanınızda 10 daire var. 12 adet port yani telefon hattı geliyor. Her daire internete bağlı ise 2 telefon kablosu boşta. Siz 2 tane daha alabilirsiniz. Ben de iki adet telefon kablosu var.
Pixel_x Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 478 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı 13 Ocak 2019 #7 Cagdas.K dedi: Örneğin apartmanınızda 10 daire var. 12 adet port yani telefon hattı geliyor. Her daire internete bağlı ise 2 telefon kablosu boşta. Siz 2 tane daha alabilirsiniz. Ben de iki adet telefon kablosu var. Genişletmek için tıkla... Yalın ADSL için Telefon kablosu gerekli mi?
Cagdas.K dedi: Örneğin apartmanınızda 10 daire var. 12 adet port yani telefon hattı geliyor. Her daire internete bağlı ise 2 telefon kablosu boşta. Siz 2 tane daha alabilirsiniz. Ben de iki adet telefon kablosu var. Genişletmek için tıkla... Yalın ADSL için Telefon kablosu gerekli mi?
C Cagdas.K Kilopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2019 #8 Pixel_x dedi: Yalın ADSL için Telefon kablosu gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Evet gerekli. Sadece telefon hizmeti verilmiyor.
Pixel_x dedi: Yalın ADSL için Telefon kablosu gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Evet gerekli. Sadece telefon hizmeti verilmiyor.