İnternet adres nakil sürecinde gezgin internet kullanılabilir mi?

TurkNet abonesiyim. Ev taşınması nedeniyle internet nakil başvurusu yaptım. Ancak 3-4 hafta kadar duruma göre her iki evde de olacağız. Hem eski evde hem yeni taşınacağımız evde. Bu nedenle 1 ay süreyle internet bağlantımın her iki evde de olmasını istiyorum. Konuyla ilgili TurkNet'in gezgin internet paketi vardı. Bu durumda kullanabilir miyim?

TurkNet abonesiyim. Ev taşınması nedeniyle internet nakil başvurusu yaptım. Ancak 3-4 hafta kadar duruma göre her iki evde de olacağız. Hem eski evde hem yeni taşınacağımız evde. Bu nedenle 1 ay süreyle internet bağlantımın her iki evde de olmasını istiyorum. Konuyla ilgili TurkNet'in gezgin internet paketi vardı. Bu durumda kullanabilir miyim?
Merhaba, gezgin internette birden fazla adreste hizmet alabilirsiniz ancak aktif olarak tek bir hizmet kullanılmaktadır. Aynı anda iki farklı adreste hizmet alamazsınız.

Bilgi alamadım. Sıkıntılı bir süreç oldu. Bu şekilde çözüme ulaşamayacağımızı düşündüğüm için hizmet/abonelik iptali başvurusu yapıldı. İyi çalışmalar.
Merhaba, konuyla ilgili şikayetinizi ve aciliyetinizi ilgili birime ilettim. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı