noyanaff
Zeptopat
Daha fazla
Öncelikle Windows 11 kullanıyorum ve sorun Ethernet kablosunu çıkardıktan birkaç dakika sonra başladı. Radmin VPN uygulamasını indirmiş ve Ethernet ile uzun süre kullanmıştım fakat kabloyu çıkardıktan birkaç dakika sonra Wi-Fi kısmı kayboldu ve Denetim Masası'ndan ağ ve paylaşım merkezinde Radmin VPN olduğunu gördüm. Radmin VPN uygulamasının bütün dosyalarını sildim ve bağdaştırıcılarda Wi-Fi ağının yerine Radmin VPN yazıyordu, bende o bağdaştırıcıyı da silip ağ ayarlarını sıfırladım ve gene aynı sorunla karşılaştım fakat bu sefer Radmin VPN uygulaması bağdaştırıcılarda yoktu ve ayrıca ağı sıfırlayıp kullandığım zaman birkaç dakikalığına bağdaştırıcılarda Wi-Fi gözüküyor ama sonra yok oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Dikkatlice baktım ve Wi-Fi sürücüsünde kod 43 hatası verip Windows sürücüyü durduruyor. Sürücüyü güncelleştirmeyi her türlü denedim fakat 5 - 6 saniye gözüküyor ve sonra tekrardan gidiyor.
Wi-Fi sürücüsü Intel(R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz.
ASUS indirme merkezinden anakartıma uygun en güncel Wi-Fi sürücüsünü yükledim, artık sorunum yok.
Eğer sizde de aynı sorun varsa benim uyguladığım yöntemi deneyebilirsiniz.
1. Aygıt Yöneticisi'ni açın.
2. bağdaştırıcıları genişletin.
3. Wi-Fi sürücüsünü bulup üzerine sağ tıklayarak kaldıra basın ve kutucuk varsa işaretleyerek kaldırı seçin.
4. sistem bilgisinden anakart üreticisini ve modelini öğrenin.
5. anakart üreticisinin sitesinden anakart modelinizi yazıp en güncel sürücüyü indirin.
6. indirdiğiniz sürücünün kurulumunu yapın.
7. kurulum bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
Umarım sorun çözülmüştür.
Dikkatlice baktım ve Wi-Fi sürücüsünde kod 43 hatası verip Windows sürücüyü durduruyor. Sürücüyü güncelleştirmeyi her türlü denedim fakat 5 - 6 saniye gözüküyor ve sonra tekrardan gidiyor.
Wi-Fi sürücüsü Intel(R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz.
ASUS indirme merkezinden anakartıma uygun en güncel Wi-Fi sürücüsünü yükledim, artık sorunum yok.
Eğer sizde de aynı sorun varsa benim uyguladığım yöntemi deneyebilirsiniz.
1. Aygıt Yöneticisi'ni açın.
2. bağdaştırıcıları genişletin.
3. Wi-Fi sürücüsünü bulup üzerine sağ tıklayarak kaldıra basın ve kutucuk varsa işaretleyerek kaldırı seçin.
4. sistem bilgisinden anakart üreticisini ve modelini öğrenin.
5. anakart üreticisinin sitesinden anakart modelinizi yazıp en güncel sürücüyü indirin.
6. indirdiğiniz sürücünün kurulumunu yapın.
7. kurulum bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
Umarım sorun çözülmüştür.
Son düzenleme: