İnternet "ağda oturum açma gerekli" hatası veriyor

Rigbyyyy

Centipat
Daha fazla  
Modemimde yanması gereken tüm ışıklar yanıyor. Mobilden Wi-Fi'ya bağlanmak istediğimde "ağda oturum açma gerekli" diyor. Bunu bir şekilde hallettim ancak internete bağlı olduğum halde kesinlikle interneti kullanamıyorum. PC'de de aynı şekil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemimde yanması gereken tüm ışıklar yanıyor. Mobilden Wi-Fi'ya bağlanmak istediğimde "ağda oturum açma gerekli" diyor. Bunu bir şekilde hallettim ancak internete bağlı olduğum halde kesinlikle interneti kullanamıyorum. PC'de de aynı şekil.

Modemi yeni mi aldınız?

Faturanızı ödememiş olabilir misiniz? Ayrıca arkadaşların dediği gibi müşteri hizmetlerini aramanız daha doğru olur onlardan iyi bilemeyiz.

İnternet kablosunu kontrol etmenizi öneririm hocam.

Yetkili servisi aramak yerine neden buraya yazıyorsun?
yetkili servisle görüşmediğimi size düşündüren nedir ? ilk basta sorunum direk modem ışıklarının yanmamasiydı .arızanın adaptörden olduğunu söylediler. adaptörü değiştirince gerçekten ışıklar yandı ama internete hala bağlanamıyorum. teknik servisin yardımcı olması da çok uzun sürüyor

Modemi yeni mi aldınız?

Hayır hatta modem gayet eski.

Faturanızı ödememiş olabilir misiniz? Ayrıca arkadaşların dediği gibi müşteri hizmetlerini aramanız daha doğru olur onlardan iyi bilemeyiz.

Ödenmemiş faturam yok.

Dosya Ekleri

• 20250105_182932.jpg
    20250105_182932.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 16
Yetkili servisle görüşmediğimi size düşündüren nedir? İlk basta sorunum direk modem ışıklarının yanmamasiydı. Arızanın adaptörden olduğunu söylediler. Adaptörü değiştirince gerçekten ışıklar yandı ama internete hala bağlanamıyorum. Teknik servisin yardımcı olması da çok uzun sürüyor.

Hayır hatta modem gayet eski.

Ödenmemiş faturam yok.

İnternet servis sağlayıcın nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı