İnternetim sabahları öğlenleri çok iyi efsane çekiyor ama akşam olunca bir anda internete bir şey oluyor. Çok fazla ms alıyorum. Çok kötüleşiyor internet. Neden acaba?
İşten gelmeyen okuldan gelmeyen kişi yok evde stabil internet kullanan sadece ben varım ailemden annem babam kullanıyor interneti babamda evde olmuyor sadece annem var oda en fazla günde maximum 1 saat kullanıyordur.
İşten gelmeyen okuldan gelmeyen kişi yok evde stabil internet kullanan sadece ben varım ailemden annem babam kullanıyor interneti babamda evde olmuyor sadece annem var oda en fazla günde maximum 1 saat kullanıyordur.
İnternet servisinizi arayıp kullandığınız taahhüt veya pakette (ismini tam olarak bilmiyorum.) Böyle bir hız yavaşlatma politikası olup olmadığını sorun. (Eğer varsa ve bu sizin için çok sorun teşkil ediyorsa başka bir pakete geçebilirsiniz belki.)
He tamam ya bizimki Uydunet.100mbps akıllı sınırsız diye birşey vardı saat 24 den 19 a kadar 100mbps diğer saatlerde 25 mbps oluyordu acaba bilmeden bu paketi mi kullanıyorsunuz diyecektim ama belki de Vodafoneda da böyle birşey vardır.
İnternetim sabahları öğlenleri çok iyi efsane çekiyor ama akşam olunca bir anda internete bir şey oluyor. Çok fazla ms alıyorum. Çok kötüleşiyor internet. Neden acaba?