İnternet akşamları çok yavaşlıyor

İnternetim sabahları öğlenleri çok iyi efsane çekiyor ama akşam olunca bir anda internete bir şey oluyor. Çok fazla ms alıyorum. Çok kötüleşiyor internet. Neden acaba?

Hocam bazı internet servisleri bazı paketlerde geceleri internetlerin hızlarını azaltabiliyor büyük ihtimalle sizin paketinizde öyle bir şey.

Akşam eve gelip internete bakan çok olduğu için ağ yavaşlatabilir, çok yavaş oluyorsa internet sağlayıcınıza başvurabilirsiniz.
İşten gelmeyen okuldan gelmeyen kişi yok evde stabil internet kullanan sadece ben varım ailemden annem babam kullanıyor interneti babamda evde olmuyor sadece annem var oda en fazla günde maximum 1 saat kullanıyordur.

Hocam bazı internet servisleri bazı paketlerde geceleri internetlerin hızlarını azaltabiliyor büyük ihtimalle sizin paketinizde öyle bir şey.

Ne yapacağım peki?

İşten gelmeyen okuldan gelmeyen kişi yok evde stabil internet kullanan sadece ben varım ailemden annem babam kullanıyor interneti babamda evde olmuyor sadece annem var oda en fazla günde maximum 1 saat kullanıyordur.

Ne yapacağım peki?

Sen olayı yanlış anlıyorsun bu kendi evin için değil tüm internet kullanıcıları için geçerli.

Ne yapacağım peki?

İnternet servisinizi arayıp kullandığınız taahhüt veya pakette (ismini tam olarak bilmiyorum.) Böyle bir hız yavaşlatma politikası olup olmadığını sorun. (Eğer varsa ve bu sizin için çok sorun teşkil ediyorsa başka bir pakete geçebilirsiniz belki.)

İnternetim sabahları öğlenleri çok iyi efsane çekiyor ama akşam olunca bir anda internete bir şey oluyor. Çok fazla ms alıyorum. Çok kötüleşiyor internet. Neden acaba?

İnternet markanız neydi hangisiydi hatırlamıyorum ama bir marka Türk Telekom Turkcell gibi markalar değildi gece 19-00 arası interneti yavaşlatıyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı