İnternet altyapı olmayan yerde internet önerisi

• Konuyu başlatan dgknyl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 63
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Yazılım
Arkadaşlar selam, yeni bir eve taşındık ve internet altyapısı bulunmamakta. Bölgede fiber altyapı çalışması başlatıldığı için eski bakır kablo sistemindeki yoğun arıza sebebiyle satışa kapatılmış. Yani anlayacağınız beklemekten başta çare yok.
Vodafone Redbox ve Turkcell Superbox gibi Mobil internet başvurusu da yapılamıyor onlarda da altyapı yok diyor bunu anlayamadım. Zaten SIM Kartlı mobil internet değil mi neyin altyapısıdır bu? Telefonum çekiyorsa o da çekiyor olmuyor mu?
Onun dışında Türk Telekom fiber altyapı çalışmasına başlamış bina içlerine kutular çekilmiş falan ama süreç dediğim gibi tamamlanmamış. Bulunduğum sokak ve çervre sokaklardaki binaların yarısından fazla dairesinde internet yok port yok. Mahallenin yanı havalimanı diğer tarafı Optimum AVM hastane okul her şey var. Tahmin ediyorum ki mahallenin %40'ında internet vardır yoktur. Vahim bir durum bu işi hızlandırmak için sizden tavsiye istiyorum ve fiber gelene kadar internet için çözüm arıyorum. Ben evden çalışan birisiyim internet lazım, şimdilik dışarılarda kafelere gidip çalışıyorum mecburen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin elinizden bir şey gelmez. Türk Telekom bölge müdürlüğüne gidip bilgi alabilirsiniz ama altyapı yoksa gelmesi baya zor baya bekleyeceksin gibi. Superbox aslında verilmesi lazım.

Profil kısmında bursa yazıyor. Bursa'da yaşıyorsunuz galiba. Altyapı gelesiye kadar airfiber internet kullanabilirsiniz hızı biraz düşük olur ama işinizi rahatlıkla görür. Alt tarafa internetten bulduğum sağlayıcıları yazıyorum bir görüşün kafanıza yatarsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı