İnternet altyapı sorgulaması neye göre sorguluyor?

Makaleler
1
Şimdi bana burada gösterdikleri hız 75. Ben yarın gitsem bana uygun 75 Mbps'lik bir paket bağlattırsam ben bu hızı alacak mıyım? Bundan kastım "'e Kadar'a kadar" değil. Benim bina altyapım bunu destekliyor mu? Bunu bilerek mi bana o rakamları veriyor?

Şimdi bana burada gösterdikleri hız 75. Ben yarın gitsem bana uygun 75 Mbps'lik bir paket bağlattırsam ben bu hızı alacak mıyım? Bundan kastım "'e Kadar'a kadar" değil. Benim bina altyapım bunu destekliyor mu? Bunu bilerek mi bana o rakamları veriyor?
Müşteri hizmetlerinden daha detaylı bilgi alabilirsin.

O hız senin saha dolabı mesafene göre söyleniyor. Bina kablolaması, iç network düşünülmüyor. O yüzden kadar diyorlar.

Bunun ben de farkındayım zaten. Ben sadece burada bilgi sahibi bir arkadaş var mı diye sordum. Boşu boşuna mesaj yazmaya gerek yok diye düşünüyorum. Cevabını bilmiyorsanız boş bırakınız.
Sen ne kadar hız verileceğini öğrenmek istemiyor musun arkadaşım? Bu hızın tam olarak ne kadar olacağını öğrenmek istemiyor musun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı