İnternet altyapısı değişebilir mi?

ÇAĞRl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, internetle ilgili fazla bilgim olmadığı için soruyorum. Meydanın ortasında oturuyorum ve evin altyapısı ADSL. En fazla 10.5 Mbps 0.50 upload alabiliyorum. Altyapıyı değiştirebilme şansım var mı?

Untitled.png

Santral mesafen aşırı uzak bu iyi değil santral mesafesi sana ne kadar yakın o kadar iyi size yakın santral kutusu koymaları lazım.

VDSL kullanıcısı için santral mesafesi önemli fiber ise zaten mesafe önemli değil fiber santral kutusundan direk veri merkezinden geliyor senin Türk Telekom müdürlüğüne başvurman lazım dilekçe verip binadan imzala filan toplarsan belki santral kutusu koyarlar yakınına fiber yok sizin binada il ilçe mahalle yazarsan fiber ne kadar yakın ona bakabilirim.

VDSL kullanıcısı için santral mesafesi önemli fiber ise zaten mesafe önemli değil fiber santral kutusundan direk veri merkezinden geliyor senin Türk Telekom müdürlüğüne başvurman lazım dilekçe verip binadan imzala filan toplarsan belki santral kutusu koyarlar yakınına fiber yok sizin binada il ilçe mahalle yazarsan fiber ne kadar yakın ona bakabilirim.
Discord atabilirmisiniz hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı