İnternet altyapısı olmayan eve ne yapılabilir?

Yeni bir eve taşındık; ancak ev henüz yeni inşa edildiği için iskânı alınmamış ve internet altyapısı da henüz kurulmamış. Altyapının çekilmesi yaklaşık 2–3 ay sürecekmiş. Bu süreçte kullanabileceğimiz uygun bir çözüm öneriniz var mı? Tüm ev halkı için.
Hocam çok benzer bir durumu ben de yaşıyorum Allah sabır versin

Nereden altyapı talebi oluşturdunuz hocam? İskan olmadan altyapı çekebilirler mi?

İskanın altyapıyla alakası yok iskan olmasa da altyapı çekilebilir ama bazı Türk Telekom çalışanları sıkıntı yaratabiliyor bu durumu. Altyapı talebini Türk Telekom sitesinden altyapı sorgula altyapı yok diyecek ön başvuru talepi aç oradan bir de Türk Telekom müdürlüğüne altyapıyla ilgili dilekçe ver ondan sonra yapabileceğin çok bir şey yok ben 1 aydır uğraşıyorum sürekli gidiyorum geçen hafta anca proje çizdirebildim 2 aya gelir dediler bekliyorum. Türk Telekom müdürlüğüne gidince, gidebilirsen proje birimine git daha verimli olur.

İskanın altyapıyla alakası yok iskan olmasa da altyapı çekilebilir ama bazı Türk Telekom çalışanları sıkıntı yaratabiliyor bu durumu. Altyapı talebini Türk Telekom sitesinden altyapı sorgula altyapı yok diyecek ön başvuru talepi aç oradan bir de Türk Telekom müdürlüğüne altyapıyla ilgili dilekçe ver ondan sonra yapabileceğin çok bir şey yok ben 1 aydır uğraşıyorum sürekli gidiyorum geçen hafta anca proje çizdirebildim 2 aya gelir dediler bekliyorum. Türk Telekom müdürlüğüne gidince, gidebilirsen proje birimine git daha verimli olur.

Anladım hocam teşekkürler. Nasıl bir dilekçe yazdınız hocam örnek bir dilekçe atabilir misiniz? Ve Türk Telekom müdürlüğünde hangi bölüme verdiniz dilekçeyi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı