Kablonet sitesinden sorgulatın belki kablonet altyapısı vardır binada burada görükmek onun altyapısı sadece kendi websitesinden bakılabiliyor. Eğer sorgularken eviniz gözükmezse altypaı yoktur.
Hocam sorgulama sayfasına girdim İli seçtim İlçeyi seçecektim ki taşınmayı düşündüğümüz yerin ilçesini seçemedim bile Çünkü bu ilçede kablonet altyapısı hiç yok Üstelik Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden yaniKablonet sitesinden sorgulatın belki kablonet altyapısı vardır binada burada görükmek onun altyapısı sadece kendi websitesinden bakılabiliyor. Eğer sorgularken eviniz gözükmezse altypaı yoktur.
@rootz Hocam sizin daha önce bahsettiğiniz gibi bir tecrübeniz var mı? Yani altyapı sorunu BTK'ya 3. şikayette mi halledildi?Türk telekom'un herhangi bir müdürlüğüne giderek işinizi hızlı halletmeniz çok zor BTK sayfasından şikayet oluşturun ve 3. şikayete kadar tekrarlayın BTK olaya el atacaktır ve hızlıca altyapınız gelecektir.
Hocam deneyeceğim inşallah ama işte ne zaman uygularlar o kafamı karıştırıyor. Ne kadar süre internetsizlikle başedeceğimi bilememek cidden insanı sürekli rahatsız ediyor. İnşallah yakın zamanda altyapı tamamlanır.Merhaba,
Bildiğim kadarıyla yakınlarda internet dağıtımı sağlayan kutulardan varsa kabloyla çekilebiliyor. Ya da diğer binalardan da yardım alınabilir. Emin değilim ama denenebilir. Fiber varsa en çaresiz durumda komşulardan yardım alınabilir bence.
Hocam onu ben de okumuştum fakat ne kadar stabil olduğu kafamı karıştırıyor. Yani zırt pırt internette sorun yaşayacaksam ona da bir sürü para bayılmak istemiyorum açıkçası. Bu konuda bildiğiniz bir şeyler var mı acaba?Hocam şehrinize bağlı olarak AirFiber sistemi kullanan sağlayıcılar vardır onlara yönelin derim.
Anladım hocam Çok teşekkür ederim aydınlattığınız için@Nyks58 Direk ben yaşamadım ama arkadaşlarım yaşadı.
Telekom sizi 1. ve 2. mesajda oyalamaya çalışır 3. mesajda BTK işin içine girer ve arada bir haksızlık var ise çözer.
Hocam ben böyle bir internet kullanıyorum 55TL' ye 90 Pıing alıyorum CS' de. Kopma nadir.Hocam onu ben de okumuştum fakat ne kadar stabil olduğu kafamı karıştırıyor. Yani zırt pırt internette sorun yaşayacaksam ona da bir sürü para bayılmak istemiyorum açıkçası. Bu konuda bildiğiniz bir şeyler var mı acaba?
Uzaynet mi kullanıyorsunuz? Hangi firmanınkini kullanıyorsunuz hocam?Hocam ben böyle bir internet kullanıyorum 55TL' ye 90 Pıing alıyorum CS' de. Kopma nadir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.