İnternet altyapısını yeniletme

Pioras

Hectopat
Daha fazla  
Köyde oturuyorum ancak artık köyler kaldırıldı mahalle diye geçiyor. Bundan 1,5 yıl önce Superonline'dan internet almaya başladım telefon üzerinden aldım. Alırken hattımın 16 Mbps'i desteklediğini ve 16 Mbps'lik paket almamı önerdiler bende kabul ettim. Ancak aldığım günden beri internet hızım maksimum 4,9 Mbps oldu. 1,5 yıl boyunca her hafta aradım sürekli olarak bina içi tesisatta sorun olduğu söylendi ancak benim evim müstakil ve bağlayan kişi direk pencereden kablo çekip bağladı. Ekiplerimiz geldi ve sizden kaynaklı olduğu belirlendi gibi mesajlar atıldı ancak bulunduğum yerde genelde evimi kolay bulamıyorlar mahallenin ortasında olmasına rağmen. Yani geldiklerinde evimi bulmaları içi aramaları lazım. En sonunda 2 hafta önce Superonline'dan bir ekip geldi ve kontrol etti. Hat değerlerimin maksimum 5 Mbps'i desteklediğini söyledi. Daha fazlasını almamın mümkün olamayacağını bildirdi. Turknet'in sitesinden baktığımda mahallemin 16 Mbps desteklediğini söylemekte. Diğer köyde (3km uzaklık var) 50 Mbps'i desteklendiği söylenmekte. Turktelekom'a sorduğumda santrale çok uzak deniliyor. Çok uzak ise nasıl oluyor da diğer köy 50 Mbps alabiliyor? Altyapıyı yeniletmek için ne yapabilirim ? 3 ay sonra sözleşmem bitiyor. Kusura bakmayın yazı biraz uzun oldu. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı