İnternet aşırı kötü

yasarz3

Femtopat
Daha fazla  
Bu ayın 2 - 4'ü arasında internet sözleşmemiz bitti ve yenisini aldık. Önceki 6, şimdiki 12. ama 6 bile alamıyorum bazen. Aşağıya birkaç bilgi bırakıyorum:

Modem ara yüzünde, SNR margin: 29.1 dB 26.8 dB böyle gözüküyor hat değerli.
VDSL ve Türk Telekom kullanıyoruz.

Yeni geçtiğimiz için mi böyle, yoksa müşteri hizmetlerini falan arayıp bilgi isteyelim mi? Altyapıda fiber falan yoktu.

Türk Telekom gerçekten güzel bir marka kaliteli, ama Türkiye'nin çoğu bu interneti kullandığından yoğunluktan verdiği verimlilik de azalıyor, lütfen daha fazla devam ederse arayın interneti vs düzeltirler.

Şu an burada interneti kötü olanlar var mı? Bir iki saattir internetim çok yavaşladı ve kesiliyor. 4.5G de kesildi. Aynı mahallede yaşayan bir arkadaşım da yazdı. Aynı sıkıntısı olan varsa yazıversin lütfen.
Neresi?
Şu an burada interneti kötü olanlar var mı? Bir iki saattir internetim çok yavaşladı ve kesiliyor. 4.5G de kesildi. Aynı mahallede yaşayan bir arkadaşım da yazdı. Aynı sıkıntısı olan varsa yazıversin lütfen.
Neresi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı