İnternet bağlantı hatası

xGeceZone

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2015
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar internetim kablosuz everest adaptör kulanıyorum. İnterneti üst kattaki komşudan alıyorum Google Facebook gibi sitelere sorunsuz giriyor. Sitelere girerken internet adresinin başında https:// yazmassa girmiyor. ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED hatası veriyor skaype falanda girmiyor. Mesela YouTube yazıp direk girmek istesek ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED hatası veriyor ama YouTube yazarsak sorunsuz giriyor. Sorunun nedenini hala bulamadım yardım ederseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geç yazdığım için özür dilerim. Haziranın 19`una kadar noktadan sonra boşluk bırakmadığım için ban atmışlardıda. Konuya gelirsek internete telefonla bağlandığım zaman her siteye giriyor hata falan vermiyor acaba sorun bilgisayardanmı kaynaklı. İnternet Repair 2 indirip ordan düzeltmeye çalıştım oda düzeltemedi. İnternette araştırma yaparken sorunun ödenmemiş faturadan kaynaklandığından bahseden insanlar vardı acaba sorun ondanmı kaynaklanıyo. :(
 
Pc Windows 8.1 pro ağ kartı sürücüsüde güncel hala daha sorunu bulamadım acaba interneti aldığım komşunun modemindemi bir sorun var ?

Yeni bir şey denedim. Telefonumdan interneti açıp girdim ordada aynı hatayı verdi kafayı yiğicem off ne biçim bir şeydir bilgisayara virüs falanmı bulaştı acaba bi çözümü yokmu arkadaşlar bi el atın allah rızası için.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı