Oyunu yüklemeden önce araştırma yapmıştım iyi bir bağlantı gerekiyor demişti. Galiba bağlantım kaldırmıyor bu oyunu o kadar yüksek bağlantı mı istiyor anlamadım oyun yüklemesi bile çok yavaş oyuna ilk giriş ekranında yükleme çok ağır ilerliyor.
Bağlantın kablolu mu Wi-Fi mi ?Bağlantı çok yavaş site Speedtest bile açılmıyor.
Bağlantın kablolu mu Wi-Fi mi?
Ping 29 download 0.85 upload 1.44 çıktı.
Bir de TurkNet'ten ölçeceğim.
Masaüstü PC Ethernet'le bağlanıyor.
TurkNet hız testi paralı değildir değil mi![]()
Hocam çok kötü. Hangi tarife ve ücret çok merak ediyorum.Sonuçlar nasıl iyi mi kötü mü?
Hocam çok kötü. Hangi tarife ve ücret çok merak ediyorum.
Hocam internet üzerinden diğer firmaların alt yapı sorgulamasını yapmanı tavsiye ederim, eğer daha iyi hizmet alabiliyorsan diğer firmalara geçmeni kesinlikle öneririm. Şuan ki durum kötü çünküKablo net.
Hocam internet üzerinden diğer firmaların altyapı sorgulamasını yapmanı tavsiye ederim, eğer daha iyi hizmet alabiliyorsan diğer firmalara geçmeni kesinlikle öneririm. Şu anki durum kötü çünkü![]()
Normalde internet hızınızda bir problem yoksa, modemi kapatıp 10-15 saniye sonra açmanızı öneririm.Normalde hiçbir sorun yoktu niye böyle olduki bugün yavaş bağlantı.
Normalde internet hızınızda bir problem yoksa, modemi kapatıp 10-15 saniye sonra açmanızı öneririm.
Müşteri hizmetlerini arayın.Kablo net.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.