İnternet Bağlantısı Bulunmuyor Hatası

Visual Studio kullanıyorum ara ara, her zaman kurulu değil ama 30GB indirmek bana da mantıklı gelmiyor o yüzden offline olması için tüm paketleri indirdim. Programlarınız büyükse öneriyorum offline kuruluma geçmenizi.

Herhangi bir değişiklik yok maalesef Bu arada ilginç ancak Malwarebytes programı yüklendi tarattım herhangi bir virüs söz konusu değil.

Offline kurulum olayını hep görüp duyuyordum ancak hiç bilgim yok en kısa sürede araştıracağım çok teşekkürler )

192.168.1.1 veya 192.168.2.1 adreslerinden panelinize girip bir S.S. (ekran görüntüsü) atabilirmisiniz?

192.168.1.1 veya 192.168.2.1 adreslerinden panelinize girip bir s. S. (Ekran görüntüsü) atabilir misiniz?

Evet bir sıkıntı daha baş gösterdi arayüze girmeyi denediğimde bu siteye ulaşılamıyor "192.168.1.1 ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü" hatasıyla karşı karşıyayım.

Evet bir sıkıntı daha baş gösterdi arayüze girmeyi denediğimde bu siteye ulaşılamıyor "192.168.1.1 ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü" hatasıyla karşı karşıyayım.
Gateway 1.1 adresinde değil demek ki
Modem arayüzüne girmenizi istiyor.

Farklı bir cihazdan deneyiniz. Eğer olmuyorsa 192.168.2.1 bu adresi deneyiniz yine olmuyorsa CMD yi çalıştırıp ipconfig komudunu yazarak karşınıza çıkan listede Varsayılan Ağ Geçidi Satırında ne yazıyorsa onu deneyiniz.

Biraz konu dışı ama format atmayı nasıl yapıyorsunuz?

Şuan telefondan denedim telefondan da açılmıyor. Öncesinde açılıyordu buna eminim farklı bir modemle mi denesem aceba modemde sıkıntı olabilir mi ?

Burdan modemin sizi gördüğünü ama sizin modeme gidemediğinizi anlıyorum açıkçası. Modem size IP adresi ataması yapıyor çünkü. Başka cihazdan arayüze girebilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…