İnternet Bağlantısı Bulunmuyor Hatası

O zaman sorun sizde değil internet sağlayıcınızda olabilir internet sağlayıcınızın destek numarasından veya mail ile onlara ulaşarak durumu rapor ediniz. Onlar sorunu bulup gerekli işlemleri yapacaktır.

Biraz konu dışı ama format atmayı nasıl yapıyorsunuz?
Dosyalar bende hep indirilmiş, USB diskler hep hazır durumda, yedekleneceklerim ya masaüstü ya indirilenler ya da belgeler zaten. yedekleyip direk yapıştır formatı, ssd ile 15dkda bitiyor format, sonra bir Windows güncellemesi al sürücü yüklesin, programları offline olarak tıkır tıkır yükle. 1 saatte hazır. Bütün bilgisayar ayarları mail hesabına kayıtlı, aynı şekilde tarayıcı ayarlarım da öyle direk geri yükleniyor hepsi.
Şuan telefondan denedim telefondan da açılmıyor. Öncesinde açılıyordu buna eminim farklı bir modemle mi denesem aceba modemde sıkıntı olabilir mi ?
Denemekten kime zarar gelmiş.

Burdan modemin sizi gördüğünü ama sizin modeme gidemediğinizi anlıyorum açıkçası. Modem size IP adresi ataması yapıyor çünkü. Başka cihazdan arayüze girebilir misiniz?

TV'den ve iki farklı telefondan denedim onlardan da arayüze giremiyorum şu an sanırım modemde sıkıntı var Vodafone'un modemi olması lazım onu takıp deneyeceğim ilginiz için çok teşekkürler hepinize.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı