The night joker
Hectopat
Tamamen Türk Telekom veya ISS'n ile alakalı bir durum bahsettiğin olayı tam 3 ay boyunca yaşadım. LoL oynadığım sırada bir anda bütün ışıklar yanmasına rağmen AC51 modemde uzak sunucudan yanıt yok deyip internet gidiyordu. Defalarca destek kaydı açtım (TürkNet kullanıyorum) ancak sürekli sorun dairede deyip gecistirdiler. Bir gün elektrikler gitti ve evde internet tamamen gitti DSL ışığı vbde artık Türk Telekom nasıl bir müdahalede bulundu ise o günden beri böyle bir sorun yaşamıyorum.
cihazın kurulumunu tamamen sil bidaha kur olmazsa bozulmuştur yenisini alman gerekiyo bende wireless adaptör kullanmıştım bi aralarResimde de gördüğünüz gibi ağ 4 diş çekiyor ama bir anda ağdan kopuyor 30-40 sn sonra tekrar bağlanıyor. Bu da Online oyunlarda çok dert oluyor. Ne yapmalıyım?
Cihazın kurulumunu tamamen sil bir daha kur olmazsa bozulmuştur yenisini alman gerekiyor bende Wireless adaptör kullanmıştım bir aralar.
Tamamen Türk Telekom veya ISS'n ile alakalı bir durum bahsettiğin olayı tam 3 ay boyunca yaşadım. LoL oynadığım sırada bir anda bütün ışıklar yanmasına rağmen AC51 modemde uzak sunucudan yanıt yok deyip internet gidiyordu. Defalarca destek kaydı açtım (TürkNet kullanıyorum) ancak sürekli sorun dairede deyip gecistirdiler. Bir gün elektrikler gitti ve evde internet tamamen gitti DSL ışığı vbde artık Türk Telekom nasıl bir müdahalede bulundu ise o günden beri böyle bir sorun yaşamıyorum.
ben herhangi bir müdahalede bulunmadım evdeki kablolamayı mümkün olduğunca iyileştirdim , prizini vb değiştirdim sırf türknet altyapıda veya dairede demesin diye hatta bir türktelekom çalışanı bizzat eve geldi beraber snr değerlerini kontrol ettik sorun yok dedi ancak sorunum çözülmedi. sonra o elektrik kesintisinden sonra muhtemelen saha dolabı üzerinden yaptıkları bir müdahale sonucunda sorunum çözüldü yaklaşık 1-1.5 aydır sorun yaşamadan kullanıyorum.Dostum aynı modemi alalı daha 1 hafta bile olmadan beni çıldırtmayı başardı. 1 saat kendi haline bırakınca, yani interneti kullanmayınca hızı 0.01 Mbit'e düşüyor. Ancak reset atınca düzeliyor. Günde 10 rekat reset atıyorum modeme. Nasıl çözdülerse paylaşabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.