İnternet bağlantısı tak çıkar yapmadan gelmiyor

MixedMind

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar yeni nesil bir laptop kullanıyorum ve internete 15metrelik Ethernet kablosu ile bağlıyım. Günde 2-3 defa durduk yerde bilgisayarda internet gidiyor. Kablosuz çalışıyor bir problem yok ve Ethernet kablosunu PC'den çıkarıp ardından internet ikonuna tıklayınca kendine geliyor.

Takıp çıkarmaktan bıktım ayrıca soket yalama olsun istemiyorum. Bu problemin çözümünü bilen ya da teorisi olan var mı? Windows 10 kullanıyorum, internet sağlayıcım Kablonet ve modemim de klasik DOCSIS 3.0 olması lazım.

Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler.

İnternet kablosunda sorun olmadığına eminmisiniz ?
Başka bir cihaz varsa ona takıp kabloyu deneyin.
Sorun kabloda olabilir.
Yani kabloyu alalı baya oldu ve biraz fazla uzun ve bazen üstüne basıldığı oluyor ondan dolayı iyi durumda mı emin değilim. Bir temassızlık olabileceğini düşündüm ama internet çok saçma bir şekilde gidiyor. Hani yerinden hareket etse arada internet gelse arada gelmese anlarım ama öyle bir durum değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı