İnternet bağlantısı yok DHCP hatası

BBG

Hectopat
Merhaba, bilgisayarı ilk açtığımda bu hatayı alıyorum kablo net sonradan olmaya başladı böyle problem yaşamıyordum sebebi ne olabilir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-26 190350.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-26 190350.png
    48,5 KB · Görüntüleme: 59
Kral garip gelecek ama;

Ben TurkNet'e yeni geçtiğimde ilk gün sorunsuz kullandım. İkinci gün bana sürekli bu hatayı veriyordu. Nereden duydum, okudum bilmiyorum ama modem sürümünü bir önceki sürüme güncelledim. Daha sonra düzeldi. Denersen işe yarayabilir. Modeme zarar vermez. Düzelmezse de Kablonet müşteri hizmetleri ile gürüşürsün.

Müşteri hizmeletleri ile görüştüm mail atmamı söyledi.
Detaylı şekilde mail at o zaman. Ne zaman başladığını, sorunu çözmek için neler yaptığını vs.

Sana döndüklerinde muhtemelen sorunu çözemeyeceksin.

Çünkü 5 defa bu tür konularda teknik desteğe yazı ilettim. Ve 4 tane sorunumu çözemediler.

3 tanesinin çözümünü yabancı forumlarda, 1 tanesini ise YouTube'de buldum. YouTube'de bulduğum da modemi geri yüklemekti.

Ama umarım sorununu en kısa sürede çözerler.

Bakayım bende ama bu kablo netin modemide tuaf nasıl olacak bilmiyorum.

Benim modemim ASUS. Kablonet'in kendi modemi ise bilmiyorum. Sen yine de bak dene. Mail de at kesinlikle belki başka bir sorun vardır öğrenmiş olursun.

Çok teşekkür ederim.

Kablo netten modem değişimi yaptırdım sorun gene devam etti CAT 6 kablom garantiden değişince ona ihtimal vermemiştim ama şimdi başka bir kablo deniyorum onda olmuyor gibi gözlemlediğim kadarıyla gene test aşaması tamamlansın tam sonucu yazarım başka arkadaşlara yardımcı olmak adına.
Ve bir de internet kablosu önerisi olan var mı marka vs.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim.

Kablo netten modem değişimi yaptırdım sorun gene devam etti CAT 6 kablom garantiden değişince ona ihtimal vermemiştim ama şimdi başka bir kablo deniyorum onda olmuyor gibi gözlemlediğim kadarıyla gene test aşaması tamamlansın tam sonucu yazarım başka arkadaşlara yardımcı olmak adına.
Ve bir de internet kablosu önerisi olan var mı marka vs.

Hocam tekrardan merhaba; telefonumda bir arıza çıktığından dolayı aktif olamadım gecikme sebebim de bu yüzden. Ben evimde TurkNet kullanıyorum. İnternet kablosu önerisi de veremeyeceğim istersen elektrikçime sorabilirim yarın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı