Çözüldü İnternet bağlı görünüyor ama çalışmıyor

• Konuyu başlatan cemils
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 109
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cemils

Decapat
Daha fazla  
İnternetim var, modemimdeki bütün ışıklar yanıyor. Evdeki diğer cihazlarda internete bağlıyım, bilgisayarda da internetim var olarak gözüküyor, ama internet gerektiren hiçbir şey yapamıyorum.

Dosya Ekleri

• 1762004086240.jpeg
    229 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_6959.jpeg
    190,3 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_6960.jpeg
    206,8 KB · Görüntüleme: 8
Çözüm
Sürücü derken ne yapmam gerek neyi kaldırayım ikinci olarak da sabah birkaç oyun indirdim 100GB kadar sonra biraz dizi falan izledim aradan yaklaşık 4 saat geçti bir daha PC'ye oturduğumda internet yoktu.

İnternetten sürücünün güncel halini indir. Anakart modelini yazarsan zaten üreticinin sitesinden indirebilirsin. Onun dışında CMD üzerinden IPS ve DNS sıfırlaması dene. Bu komutları gir.
1 Ipconfig /release 2 Ipconfig /renew 3 Ipconfig /flushdns 4 netsh winsock reset
5 netsh int IP reset sırayla hepsini gir ve bilgisayarı yeniden başlat. Yönetici olarak başlat CMD.
İnternet bütün cihazlarda mı çalışmıyor yoksa sadece bilgisayar için mi geçerli? Kısıtlama durumu olabilir.

Sürücüyü kaldırıp tekrar yükler misin? Durduk yere mi oldu yoksa herhangi internet ile alakalı ayar yaptın mı? DNS IP VPN gibi.

Sürücü derken ne yapmam gerek neyi kaldırayım ikinci olarak da sabah birkaç oyun indirdim 100GB kadar sonra biraz dizi falan izledim aradan yaklaşık 4 saat geçti bir daha PC'ye oturduğumda internet yoktu.

İnternetten sürücünün güncel halini indir. Anakart modelini yazarsan zaten üreticinin sitesinden indirebilirsin. Onun dışında CMD üzerinden IPS ve DNS sıfırlaması dene. Bu komutları gir.
1 Ipconfig /release 2 Ipconfig /renew 3 Ipconfig /flushdns 4 netsh winsock reset
5 netsh int IP reset sırayla hepsini gir ve bilgisayarı yeniden başlat. Yönetici olarak başlat CMD.

Çözüm

Hocam komutu girdim fakat hiçbir şey olmadı güncel sürücüyüde indiremiyorum internet olmadığı için.

Hocam komutu girdim fakat hiçbir şey olmadı güncel sürücüyüde indiremiyorum internet olmadığı için.

Discord için GoodbyeDPI kullanıyordum ama yaklaşık 6 7 aydır var onunla ilgisi olabilir mi acaba?

Son düzenleme:

Discord için GoodbyeDPI kullanıyordum ama yaklaşık 6 7 aydır var onunla ilgisi olabilir mi acaba?

Komutların işe yaraması lazımdı normalde. Evet VPN de bunlara etken olabiliyor. Ama açıkken bu durumda Wi-Fi bulunuyorsa bilgisayarda o şekilde dene yoksa telefon üzerinden yani USB üzerinden dener misin? Aygıt Yöneticisi'nden aygıtı silip yeniden başlat.

Hocam sorun çözüldü
Netsh int IP reset a.txt
Netsh winsock reset.
Netsh winhttp reset proxy.
Netsh advfirewall reset.
Ipconfig /flushdns
Komutlarını girdim sırasıyla ardından Norton 360 diye bir güvenlik uygulaması kurmuştum MSI Afterburner ile beraber onları kaldırdım arından sorun çözüldü.

Çözülmesine sevindim hocam işe yaramış. Bu durumda konuyu çözüldü yapın. Afterburner ile alakası yok. Fakat antivirüs programı ile alakalı olabiliyor. Yüksek ihtimalle komutlar işe yaramış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…