İnternet bağlı görünüyor ama çalışmıyor

cemils

Decapat
Daha fazla  
İnternetim var, modemimdeki bütün ışıklar yanıyor. Evdeki diğer cihazlarda internete bağlıyım, bilgisayarda da internetim var olarak gözüküyor, ama internet gerektiren hiçbir şey yapamıyorum.

Dosya Ekleri

• 1762004086240.jpeg
    1762004086240.jpeg
    229 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_6959.jpeg
    IMG_6959.jpeg
    190,3 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_6960.jpeg
    IMG_6960.jpeg
    206,8 KB · Görüntüleme: 6
Sürücüyü kaldırıp tekrar yükler misin? Durduk yere mi oldu yoksa herhangi internet ile alakalı ayar yaptın mı? DNS IP VPN gibi.

Sürücü derken ne yapmam gerek neyi kaldırayım ikinci olarak da sabah birkaç oyun indirdim 100GB kadar sonra biraz dizi falan izledim aradan yaklaşık 4 saat geçti bir daha PC'ye oturduğumda internet yoktu.

Sürücü derken ne yapmam gerek neyi kaldırayım ikinci olarak da sabah birkaç oyun indirdim 100GB kadar sonra biraz dizi falan izledim aradan yaklaşık 4 saat geçti bir daha PC'ye oturduğumda internet yoktu.

İnternetten sürücünün güncel halini indir. Anakart modelini yazarsan zaten üreticinin sitesinden indirebilirsin. Onun dışında CMD üzerinden IPS ve DNS sıfırlaması dene. Bu komutları gir.
1 Ipconfig /release 2 Ipconfig /renew 3 Ipconfig /flushdns 4 netsh winsock reset
5 netsh int IP reset sırayla hepsini gir ve bilgisayarı yeniden başlat. Yönetici olarak başlat CMD.

İnternetten sürücünün güncel halini indir. Anakart modelini yazarsan zaten üreticinin sitesinden indirebilirsin. Onun dışında CMD üzerinden IPS ve DNS sıfırlaması dene. Bu komutları gir.
1 Ipconfig /release 2 Ipconfig /renew 3 Ipconfig /flushdns 4 netsh winsock reset.
5 netsh int IP reset sırayla hepsini gir ve bilgisayarı yeniden başlat. Yönetici olarak başlat CMD.

Hocam komutu girdim fakat hiçbir şey olmadı güncel sürücüyüde indiremiyorum internet olmadığı için.

Hocam komutu girdim fakat hiçbir şey olmadı güncel sürücüyüde indiremiyorum internet olmadığı için.

Discord için GoodbyeDPI kullanıyordum ama yaklaşık 6 7 aydır var onunla ilgisi olabilir mi acaba?

Son düzenleme:

Discord için GoodbyeDPI kullanıyordum ama yaklaşık 6 7 aydır var onunla ilgisi olabilir mi acaba?

Komutların işe yaraması lazımdı normalde. Evet VPN de bunlara etken olabiliyor. Ama açıkken bu durumda Wi-Fi bulunuyorsa bilgisayarda o şekilde dene yoksa telefon üzerinden yani USB üzerinden dener misin? Aygıt Yöneticisi'nden aygıtı silip yeniden başlat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı