İnternet bankacılığını engelleme

Lawrence7

Centipat
Teb banka kartı kullanıyorum. Netflix'ten üyelik başlatınca telefonuma şifre gelmeden parayı direkt olarak çekti. Ve şikayetvar sitesinde incelediğim kadarıyla ilerleyen zamanlarda bilinçsizce veya bilinçli bir şekilde 3D secure olmadan para çekiyormuş. Çok kişi mağdur olmuş bu konuda. İnternetten alışveriş yapıyorum fakat yapmak istediğim sadece Netflix'in hesabımdan para çekmesini nasıl engellemek bunu nasıl yapabilirim?

Netflix ve Spotify gibi hizmetler hiç bir zaman 3D secure ile ödeme almaz, direkt olarak çeker parayı, hangi banka olursa olsun.
Aboneliğini iptal etmemişsin veya etmeyi unutmuşsun ki bu senin suçun bankanın hiç bir suçu yok.

Aboneliklerini kendin kontrol etmen lazım abone olup kredi kartını girerken otomatik ödemeyi onaylıyorsun. Takip etmemek senin hatan benim gayet kullanışlı bulduğum bir olay otomatik yenileme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı