İnternet başvuru için yapılmasi gerekenler

RLothbrok

Decapat
Merhabalar apartmanımıza internet bağlatmak istiyorum. Evimizde eskiden altyapı vardı. Şimdi yok ne yapmam gerek? Dilekçe falan vermem gerekiyor galiba dilekçede ne yazmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dilekçe vermen gerekmiyor. Bağlatmak istediğin operatörün müşteri hizmetlerini arıyorsun, adresini veriyorsun, müşteri hizmetleri oturduğun yerin sağlayıcısı fiber mi yoksa ADSL mi olduğunu sana söylüyor ve birkaç güne kadar ekip gönderiyor. Sana tavsiyem Vodafone bağlat. Modem dahil ilk 6 ay 55 lira, sonraki 18 ay boyunca 65 lira veriyorum.

Dilekçe vermen gerekmiyor. Bağlatmak istediğin operatörün müşteri hizmetlerini arıyorsun, adresini veriyorsun, müşteri hizmetleri oturduğun yerin sağlayıcısı fiber mi yoksa ADSL mi olduğunu sana söylüyor ve birkaç güne kadar ekip gönderiyor. Sana tavsiyem Vodafone bağlat. Modem dahil ilk 6 ay 55 lira, sonraki 18 ay boyunca 65 lira veriyorum.
dostum türknet'i aradım sizin orda altyapı yok türk telekom il genel müdürlüğüne gidip dilekçe vermeniz gerekiyo dedi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı