İnternet bazen çok feci bir şekilde yavaşlıyor

• Konuyu başlatan Le197
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.402

Le197

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde 1 saniyede açılan site bazen 20 saniyede açılmıyor. Artık bilmiyorum ama az önce internet öyle bir yavaşladı ki siteye giremedim ama şimdi 2 saniyede açtı. Çok nadir gözüküyor yani hep olmuyor ama olduğunda da internet bir yavaşlıyor 0 pingli internet birden 1000 ping oluyor sonra düşüyor. Bunun sebebi nedir Türk Telekom'dan mı kaynaklanıyor? Yoksa benim internette mi sorun var? İnternet yavaşladıktan 30 saniye sonra tekrar normal hızına geri dönüyor.

Arkadaşlar normalde 1 saniyede açılan site bazen 20 saniyede açılmıyor. Artık bilmiyorum ama az önce internet öyle bir yavaşladı ki siteye giremedim ama şimdi 2 saniyede açtı. Çok nadir gözüküyor yani hep olmuyor ama olduğunda da internet bir yavaşlıyor 0 pingli internet birden 1000 ping oluyor sonra düşüyor. Bunun sebebi nedir Türk Telekom'dan mı kaynaklanıyor? Yoksa benim internette mi sorun var? İnternet yavaşladıktan 30 saniye sonra tekrar normal hızına geri dönüyor.
Fiber mi? Hangi altyapı? DSL ise modem değerleri neler?

Türk Telekom kullanıyorum ve normal zamanlarda da giden veya gitmekten beter olan internetim saat gece 11'den sonra hiçbir şekilde kullanılamaz hale geliyor. Türk Telekom kaynaklı bir sorun olabilir yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı