İnternet bir anda yavaşladı

sadocanbaba

Picopat
Daha fazla  
Anlamadığım şekilde bugün internet çok yavaş, dün gece de bir tık yavaştı ama bugün hepten çok kötü. En basitinden YouTube'da bir video açmaya çalışıyorum 2 saat sonra anca açılıyor ve 480p kalitede. Bunu nasıl çözebilirim?
Not: Modemi 1 ay önce değişmiştim.(internet paketi aynı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemi aç kapa yaptığınızda çözülmüyorsa Speedtest değerlerini, tarife ayrıntılarını ve modem hat değerlerini paylaşırsanız ilgili kişiler yardımcı olacaklardır.

Anlamadığım şekilde bugün internet çok yavaş, dün gece de bir tık yavaştı ama bugün hepten çok kötü. En basitinden YouTube'da bir video açmaya çalışıyorum 2 saat sonra anca açılıyor ve 480p kalitede. Bunu nasıl çözebilirim?
Modeme bağlanan biri var mı diye bak yoksa teknik servisi ara onlar uğraşsın.

Müşteri hizmetleri ara dün de benim kötüydü bugün iyi çalışma yapıyorlar sanırım.

Hocam bazen modem ısınıyor, şöyle bi 15 dakika kapalı tutmayı deneyin, aç kapa yapınca hemen geri soğumayabiliyor.
Geceleri kapatıyorum zaten sabah fişini taktım modemin pcyi açtım.

Müşteri hizmetleri ara dün de benim kötüydü bugün iyi çalışma yapıyorlar sanırım.
Son zamanlarda herhalde herkesin interneti bi yavaş arkadaşlarımınki de çok kötüymüş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı