İnternet bir anda yavaşladı

Tedymcek

Centipat
Bunun sebebi nedir çoğu kişide böyle olduğunu gördüm ne zaman düzelecek bu? Resimde gördüğünüz gibi belirli bir tarihten sonrası yavaş speedtest.net sitesi bile yüklenmiyor.

Şaşırtıcı vallahi, az önce bu konuyla ilgili bir problemi dile getirdiğim bir konu açtım bende. Sadece Millenicom ve Netspeed tarafında sorun var sanıyordum da, herhalde genel olarak var problem

Evet genel problem nedir böyle oldu acaba ne zaman düzelecek onu merak ediyorum. Her şeyin ucu bize dokunuyor.

Türk Telekom'da da var hocam, ben de ilk başta sadece bende var sanıyordum.
Genel bir altyapı problemi o halde. Yüksek ihtimalle Millenicom ve Netspeed'in yaşadığı problem de bundan kaynaklı sanırım. Ben bugün Turknet'e geçiş yaptım, herhangi bir kopma vesaire yok ama vadedilen hızın yarısı da yok.

Bence problemden ziyade gece yarısından sonra bir kısıtlama oluyor hocam,gündüzleri daha yoğun olmasına rağmen bu kadar kötü olmuyor.

Bence problemden ziyade gece yarısından sonra bir kısıtlama oluyor hocam,gündüzleri daha yoğun olmasına rağmen bu kadar kötü olmuyor.
Gün boyu yaşıyorum ben bu hız sorununu. Ki Millenicom ve Netspeed kullanıcıları daha da zorlu bir süreçten geçiyor alstnalwktmngawt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…