Hangi operatörü kullanıyorsun kanka?
Şaşırtıcı valla, az önce bu konuyla ilgili bir problemi dile getirdiğim bir konu açtım bende. Sadece Millenicom ve Netspeed tarafında sorun var sanıyordum da, herhalde genel olarak var problemTürksat dostum.
Şaşırtıcı vallahi, az önce bu konuyla ilgili bir problemi dile getirdiğim bir konu açtım bende. Sadece Millenicom ve Netspeed tarafında sorun var sanıyordum da, herhalde genel olarak var problem![]()
Türk Telekom'da da var hocam, ben de ilk başta sadece bende var sanıyordum.Şaşırtıcı valla, az önce bu konuyla ilgili bir problemi dile getirdiğim bir konu açtım bende. Sadece Millenicom ve Netspeed tarafında sorun var sanıyordum da, herhalde genel olarak var problem![]()
Genel bir altyapı problemi o halde. Yüksek ihtimalle Millenicom ve Netspeed'in yaşadığı problem de bundan kaynaklı sanırım. Ben bugün Turknet'e geçiş yaptım, herhangi bir kopma vesaire yok ama vadedilen hızın yarısı da yok.Türk Telekom'da da var hocam, ben de ilk başta sadece bende var sanıyordum.
Bence problemden ziyade gece yarısından sonra bir kısıtlama oluyor hocam,gündüzleri daha yoğun olmasına rağmen bu kadar kötü olmuyor.Genel bir altyapı problemi o halde. Yüksek ihtimalle Millenicom ve Netspeed'in yaşadığı problem de bundan kaynaklı sanırım. Ben bugün Turknet'e geçiş yaptım, herhangi bir kopma vesaire yok ama vadedilen hızın yarısı da yok.
Gün boyu yaşıyorum ben bu hız sorununu. Ki Millenicom ve Netspeed kullanıcıları daha da zorlu bir süreçten geçiyor alstnalwktmngawtBence problemden ziyade gece yarısından sonra bir kısıtlama oluyor hocam,gündüzleri daha yoğun olmasına rağmen bu kadar kötü olmuyor.
Bence problemden ziyade gece yarısından sonra bir kısıtlama oluyor hocam, gündüzleri daha yoğun olmasına rağmen bu kadar kötü olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.