İstediğim olay olur yani, 200/25 hızlara multi connection destekleyen yerlerde ulaşabilirim. Oluyorsa şu anda router siparişini geçiyorum.Mi Router 4A veya başka destekleyen bir routera OpenWRT kurup load balancing uygulayabilirsiniz.
Cihazda 1 WAN portu ve 2 LAN portu var. 1 boşta kalan portu LAN portu olarak kullanabilirsiniz.
Eski veya boşta bir bilgisayarınız varsa bir tane daha ethernet kartı takıp OpenWRT veya PfSense kurup kullanabilirsiniz. Ben kendi bilgisayarımda bir sanal makinede PfSense kullanıyorum.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
O zaman sizin attığınızı alıyorum yanına ise bir switch alacağım, teşekkürler.
290 TL'den routeri 188 TL'den switchi aldım.
USB Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11
USB Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı USB Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com TP-Link LS1005G Ethernet Çevirici 5 Port 10/100/1000 Mbps : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link LS1005G Ethernet Çevirici 5 Port 10/100/1000 Mbps : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
65 kuruş fark vardı Amazon'dan aldım.
Eki Görüntüle 1295497
OpenWRT kurdum mwan3 ile birleştirdim, yeterince iyi sonuç alıyorum.Merhaba
İstediğiniz gibi internet birleştirme işlemini gerçekleştirebildiniz mi acaba?
İstediğim olay olur yani, 200/25 hızlara multi connection destekleyen yerlerde ulaşabilirim. Oluyorsa şu anda router siparişini geçiyorum.
"Interface metric" sayesinde yazılımsal olarak yükseltmeyi başardım, ancak çok stabil değil ve 200 yerine 140-160 arası gidiyor ancak router alıp kurulum yapana kadar idare edecektir.
3'ten daha fazla porta sahip bir seçenek var mı 500-600 TL civarına? En azından bi' 4-5 portlu. @Disty
Eki Görüntüle 1295445
İki internette bağlıyken ikisininde ayarlarına girip şu ayarı yapın;Merhaba "ınterface metric" yönetemini anlatabilir misiniz internette bulamadım.
İki internette bağlıyken ikisininde ayarlarına girip şu ayarı yapın;
Interface metric'i 15 yapın. Harika çalışmıyor ancak geçici olaraktan fena sonuç alınmıyor.
Eki Görüntüle 1639134