Rica ederim. ^^Teşekkürler.
Rica ederim. ^^Teşekkürler.
İki internette bağlıyken ikisininde ayarlarına girip şu ayarı yapın;
Interface metric'i 15 yapın. Harika çalışmıyor ancak geçici olaraktan fena sonuç alınmıyor.
Eki Görüntüle 1639134
Hocam olması gerekiyor, yine de tabii pfSense kadar sağlıklı hiçbir şekilde olmaz.Söylediğinizi yaptım fakat bende her hangi bir şey değişmedi. Sanırım cihaz olmadan hiçbir şekilde yapılmıyor.
Hocam olması gerekiyor, yine de tabii pfSense kadar sağlıklı hiçbir şekilde olmaz.
Güncel olarak ikinci interneti iptal ettim, tek internet kullanıyorum. Yakında iki internet daha bağlatıp 3 internet olarak düzgün bir pfSense kurulumu yapacağım.Denedim fakat olmadı. İkisinide 15 yaptım olmadı, köprüleme yaptım yine olmadı. Hız hiç oynamıyor.
Siz şuan nasıl kullanıyorsunuz ? Hangi cihazları aldınız ?
modeminiz/routeriniz openWRT kurup mwan3 Load Balancing kullanabilirsiniz. OpenWRT kullanırken bu konuda bahsettiğim Xiamoi'nin routerını kullanıyordum
@Disty hocam yeterince iyi anlatmış zaten bu konuda.
OpenWRT için uyumlu bir router lazım sadece yani evet yeterli.Sadece Xiaomi'nin router'ını almam yeterli mi şu an için?
OpenWrt için uyumlu bir router lazım sadece yani evet yeterli.
Multi-connection sağlayan (Steam, Google Drive vb.) yerlerde evet. Single-connection ile 35/5 alırsınız ancak aynı anda iki SC indirme yaparsanız ikisi de 35 hızında olacaktır yani toplamda 70.Örneğin 35/5 ve 35/5 şeklinde iki internet bağlantısına sahipsem bu hızlar tek bir bağlantı gibi bana 70/10 şeklinde geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.