Oyun Internet Cafe Simulatör Ücretsiz

Hocam ben ProtonVPN ile denediğimde sayfa bulunamadı hatası alıyordum Opera VPN ile denedim sıkıntı olmadı. Oradan deneyin isterseniz.

Hocam sırf bir oyun için de bilgisayarıma Opera indirmem açıkçası. Bilgisayardan denedim ama bir türlü olmadı, şimdi ise Steam hesabımın bağlantısını kaldırdım ve yeni bir Google hesabından kayıt olup, o hesaba Steam hesabımın bağlantısı ekleyip, telefondan gizli sekmeden VPN ile almayı deneyeceğim. Teşekkür ederim yine de öneriniz için.

Hayır sırf bir oyun için niye VPN ile uğraştırıyorlar ki sanki alamayacağız.

Ekran Alıntısı.PNG

Hocam sırf bir oyun için de bilgisayarıma Opera indirmem açıkçası. Bilgisayardan denedim ama bir türlü olmadı, şimdi ise Steam hesabımın bağlantısını kaldırdım ve yeni bir Google hesabından kayıt olup, o hesaba Steam hesabımın bağlantısı ekleyip, telefondan gizli sekmeden VPN ile almayı deneyeceğim. Teşekkür ederim yine de öneriniz için.
Hocam telefona vpn superi indirin almanyaya bağlayın olur. Opera ile uğraşmaya gerek yok.

Hocam telefona VPN superi indirin Almanya'ya bağlayın olur. Opera ile uğraşmaya gerek yok.

Gerek kalmadı hocam. Telefondan Safari üzerinden gizli sekme, Melon VPN (Almanya konumuna bağlı) ve yeni bir Google hesabı ile kayıt olmayla sorunsuz bir şekilde ilk deneyişimde aldım ve şu an oyunu hesabımda etkinleştirdim. Şimdi ise hemen Steam hesabımın bağlantısını keseceğim. Yine de öneriniz için teşekkür ederim. Bu arada konu sahibine de bizi haberdar ettiği için ayrı teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı