Internet Cafe Simulator Açılmama Sorunu

smitg12

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar sorunu video da anlattım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef olmadı.

ÇÖZÜM: Kütüphanenizden oyunun üzerine sağ tık yönet yerel dosyaları göster veya oyunun yerel dosyalarını nereye kaydettiyseniz orayı açıyorsunuz. Mesela ben x86 program files 'e yükledim. x86 files'i açtıktan sonra steami bulun. sonra steamapp i bulun sonra common u bulun
sonra internet cafe simulator e tıklayın sonra internetcafe simulatör datayı bulun sonra boot.config dosyasını not defteri ile birlikte açın sayfanın altına "force-d3d11-bltblt-mode=" Tırnaktan tırnağa kadar.(Tırnaklar dahil değil.) kopyala ve yapıştır sonra kaydet çık dosyadan oyuna gir hatan düzelecektir. crackli indirdiysen sanırım işe yaramayacaktır.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\InternetCafeSimulatorr\InternetCafeSimulator_Data\boot.config

Oyuna tıklıyorum bir uyarı gibi bir şey geliyor sonra gidiyor oyun açılmıyor internet caf Simulator 2 de.

Bu sorun Windows 10 kaynaklı bir sorun, Windows 8.1 veya farklı bir işletim sistemi yüklerseniz sorunsuz açılır ama Windows 10 da kalmak isterseniz ekran kartından o oyunu güç tasarrufunda çalıştırarak hatayı çözebilirsiniz.

Güç tasarrufunu nasıl yapacağım bilmiyorumda
Hep bu oluyor neden?

Dosya Ekleri

• 20220122_212506.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…