İnternet Cafe'de Fornite indirmek

İşletim sistemi
Windows 10

valid123

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben Fortnite indireceğim ama İnternet'im yavaş, 12-13 saatte iner. Ben şimdi İnternet kafeye gitsem oradaki bir PC'ye HDD'yi takıp oyunu indirmek için izin istesem, tabii parasını verip indirtsem kabul ederler mi veya boyle parasıyla hızlıca indirip evde takıp oynayabilecegim bir yer var mi?

Herhangi bir internet kafeye gidip deseniz izin verirler bence.
Bence hiç uğraşmayın akşam yatarken açık bırakın sabah oynarsınız. Ben öyle yapıyorum benim internetim de çok yavaş.
12-13 saat fazla bir süre değil bana kalırsa. Ben 3 gün boyunca Forza Horizon 4 indirdiğimi hatırlıyorum. Hatta sıkılmamak için sandbox oyunlar oynamıştım.
Gece elektrik kesilirse? Üstelik harddisk çalışıyorken.

Gece elektrik kesilirse? Üstelik harddisk çalışıyorken.
Elektrik kesilirse bilgisayar kapanır. Yarın indirme kaldığı yerden devam eder.
Planlı elektrik kesintisi yapılmadığı sürece elektrik kesilme ihtimali çok düşük.
Ben 1 gece açık bıraktığımda PSU yanmıştı. O yüzden sabahları yapıyorum artık indirmeleri.

İnternet Cafe'deki bilgisayarlar ne kadar güvenilir tartışılır. HDD'nize virüs bulaşabilir.
şehrimin en büyük kafesi vede sürekli her gün virüs taraması yapıyolar
Ben GTA 5’i indirmek için PC’yi 16-17 saat açık bırakmıştım, gece açık bırakın sabaha iner😁

Açık bırakamam iki PC var ve diğerinde abim oyun oynuyor saat 3'e 4'e kadar o yüzden izin vermiyor.
Elektrik kesilirse bilgisayar kapanır. Yarın indirme kaldığı yerden devam eder.
Planlı elektrik kesintisi yapılmadığı sürece elektrik kesilme ihtimali çok düşük.
Ben 1 gece açık bıraktığımda PSU yanmıştı. O yüzden sabahları yapıyorum artık indirmeleri.
psu yanabiliyomu uzun süre açık kalınca?

Bir internet Kafe işletmecisi olarak şunu söyleyebilirim ; Her meslek grubunda olduğu gibi bizdeki çürük elmaları da saymazsak, belli bir ücret karşılığı bir çok İnternet kafe işletmecisi size bu hizmeti verecektir. Ayrıca internet kafe bilgisayarlarında Deep freeze vb. programlar olduğu için ( eğer sizden önceki müşteri pcyi açık bırakıp sizde o açık pcye oturmamış iseniz) virüs ve benzeri programların siz üstün bir çaba harcamadıkça harici belleklerinize bulaşma gibi bir riski yoktur.
Aklında , eski düzen internet kafelerin profili kalan arkadaşlar içinde bir bilgilendime paylaşmak isterim . Bugün orta ölçekli br internet kafe açmak için 300-500 bin lira bütçe gerekiyor ve çok güzel, temiz, üst düzey ekipmanları olan yerler haline geldi internet kafeler. Dediğim gibi her meslekte olduğu gibi bizim meslek grubunda da çürük elma ve kendini geliştirmeyenler mevcut tabii ki.
İyi günler

Bir İnternet kafe işletmecisi olarak şunu söyleyebilirim; her meslek grubunda olduğu gibi bizdeki çürük elmaları da saymazsak, belli bir ücret karşılığı birçok İnternet kafe işletmecisi size bu hizmeti verecektir. Ayrıca İnternet kafe bilgisayarlarında Deep freeze vb. programlar olduğu için ( eğer sizden önceki müşteri PC'yi açık bırakıp sizde o açık PC'ye oturmamış iseniz) virüs ve benzeri programların siz üstün bir çaba harcamadıkça harici belleklerinize bulaşma gibi bir riski yoktur.
Aklında, eski düzen İnternet kafelerin profili kalan arkadaşlar içinde bir bilgilendime paylaşmak isterim. Bugün orta ölçekli BR İnternet kafe açmak için 300-500 bin lira bütçe gerekiyor ve çok güzel, temiz, üst düzey ekipmanları olan yerler haline geldi İnternet kafeler. Dediğim gibi her meslekte olduğu gibi bizim meslek grubunda da çürük elma ve kendini geliştirmeyenler mevcut tabii ki.
İyi günler.

Benim gitceğim yer çürük elma değil tahminen donanımı çok iyive şehrimin en büyüğü sahibi lotodan kazandığı paranın hepsini oraya harcadı ve 1 milyona yakın çıkardı galiba.
Bir internet Kafe işletmecisi olarak şunu söyleyebilirim ; Her meslek grubunda olduğu gibi bizdeki çürük elmaları da saymazsak, belli bir ücret karşılığı bir çok İnternet kafe işletmecisi size bu hizmeti verecektir. Ayrıca internet kafe bilgisayarlarında Deep freeze vb. programlar olduğu için ( eğer sizden önceki müşteri pcyi açık bırakıp sizde o açık pcye oturmamış iseniz) virüs ve benzeri programların siz üstün bir çaba harcamadıkça harici belleklerinize bulaşma gibi bir riski yoktur.
Aklında , eski düzen internet kafelerin profili kalan arkadaşlar içinde bir bilgilendime paylaşmak isterim . Bugün orta ölçekli br internet kafe açmak için 300-500 bin lira bütçe gerekiyor ve çok güzel, temiz, üst düzey ekipmanları olan yerler haline geldi internet kafeler. Dediğim gibi her meslekte olduğu gibi bizim meslek grubunda da çürük elma ve kendini geliştirmeyenler mevcut tabii ki.
İyi günler
peki siz mesela kaç liraya yapardınız ve internet hızı bir internet kafede ortalama kaç?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı