İnternet Cafe'de CS:GO girilirse VAC yeme şansı var mı?

masmavim1

Centipat
CS-GO'yu ben internet kafede oynuyorum.
Hile açan da oluyor internette görüyorum denk de geliyorum. Hatta VAC yediğini biliyorum.

IP'den dolayı ben etkilenir miyim? VAC yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde VAC çok yüksek oranla Overwatch üzerinden yeniyor. Eğer siz hile kullanmıyor iseniz ban yiyeceğinizi düşünmüyorum. Fakat her internet kafe'de oyun oynamanızı tavsiye etmem. Eğer siz kaliteli ve kurumsal bir internet kafe'de oynarsanız elbet sorun çıkmaz sizin için. Ama gidipte ucuz diye kurumsal olmayan içerisi küfürden geçilmeyen bir yerde girerseniz, hesabınız bile çalınabilir. İyi internet kafelerin fiyatları saat başı 5 liradan fazla olabiliyor ama verdikleri hizmet ve ekipman sistem de iyi oluyor. Her internet kafede oyun oynanmaz maalesef. Kendi hesabımı çaldırmıştım lol hesabımı.

CS-GO'yu ben internet kafede oynuyorum.
Hile açan da oluyor internette görüyorum denk de geliyorum. Hatta VAC yediğini biliyorum.

IP'den dolayı ben etkilenir miyim? VAC yer miyim?
IP'den ban yemezsin. Kafelerde hile kullansalar bile sana yansayacağını sanmam. Bizde skin changer kullanıp ban yiyen oldu ama bizlere ucu değmedi.

Genelde VAC çok yüksek oranla Overwatch üzerinden yeniyor. Eğer siz hile kullanmıyor iseniz ban yiyeceğinizi düşünmüyorum. Fakat her internet kafe'de oyun oynamanızı tavsiye etmem. Eğer siz kaliteli ve kurumsal bir internet kafe'de oynarsanız elbet sorun çıkmaz sizin için. Ama gidipte ucuz diye kurumsal olmayan içerisi küfürden geçilmeyen bir yerde girerseniz, hesabınız bile çalınabilir. İyi internet kafelerin fiyatları saat başı 5 liradan fazla olabiliyor ama verdikleri hizmet ve ekipman sistem de iyi oluyor. Her internet kafede oyun oynanmaz maalesef. Kendi hesabımı çaldırmıştım lol hesabımı.
Overwatch banları ile VAC banları aynı şey değil. Birde kolay kolay ban yemeniz söz konusu değil, hile kullanan siz değilseniz, size yansıyacağını düşünmüyorum.

Yasaklamaların IP ile hiçbir alâkası olmayıp, direkt hesap kimliklerine veriliyor.

İnternet kafe meselesine gelecek olursak;

VAC tarafından yasaklanmayacağımdan nasıl emin olabilirim?

Sadece güvenilir makinelerden VAC korumalı sunuculara bağlanın; eğer Steam'e bağlandığınız makinede hile yazılımının olup olmadığından emin değilseniz asla VAC korumalı sunucularda oynamayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı