İnternet Cafe'de oynamaktan usandım

Teşekkür ederim hocam.

İyi bir bilgisayar şu anda minimum 15-20K'den başlıyor. Bu arada internet kafe demişken, eskiden yarım saatliği 50 kuruş, 1 saatliği 1 TL'ydi. Şu anda kaç TL'dir bilmiyorum ama minimum 3 TL olmuştur.

Ya kendi paranı kazanacaksın ya da ailenin bütçesine göre bir PC alacaksın. Türkiye şartlarında 2'side zor.

İyi bir bilgisayar şu anda minimum 15-20K'den başlıyor. Bu arada internet kafe demişken, eskiden yarım saatliği 50 kuruş, 1 saatliği 1 TL'ydi. Şu anda kaç TL'dir bilmiyorum ama minimum 3 TL olmuştur.
En son önünden geçerken saatliğinin 8TL olduğunu görmüştüm.

3 TL geçen seneydi, şu an 9 TL saatlik.

Bu arada dediğim internet cafe iyi falan değil ortalama hatta ortalama altı denilecek bir düzeyde. İyi bir yerde oynamak istiyorsan Taksim'de vardı saatliği 17 ile 24 arası değişiyor.

Teşekkür ederim hocam.
Küçük kuzenim lise 2. sınıfta arkadaşlarının giymediği t-shirtleri satarak para kazanıyordu. Okulda arkadaşları arasında oyunlar düzenleyip katılım ücreti koyup kazananın parasından komisyon alıyordu. Kendi cebinden hiç para çıkmazken sürekli 1tl 1tl komisyonla okulda 50-60 lira yapıp dönüyordu eve. Kesin hepimizden önce zengin olacak çocuk. Kafa sürekli nasıl para kazanırıma çalışıyor.

Para biriktir ve ayriyeten finans kitapları oku. 18 yaşıma geldiğimde 3 ay içinde paramı yaklaşık 2'ye katlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…