İnternet Cafe'ye Sistem Önerisi

Türkiye'deki internet kafelerin çoğuna bakıcak olursak gerçekten içler acısı bir durum var. Bu durumda R9 285 gibi kartlar çok üst seviye kalır. Benim önerim GTX 750 Ti. İnternet kafeler için en ideal karttır. Hem düşük güç tüketimi ile kendini amorti bile edebilir.

İşlemci olarak kesinlikle G3258 önermem. i3 4160 daha ideal bir işlemcidir, 4 çekirdek isteyen oyunlarda sıkıntıda çıkartmaz.

Güç kaynağı olarak en az 350W almalısınız. İleride sistemleri güncelleyecekseniz 500W bir PSU da alabilirsiniz.

Monitör olarak 1920x1080 çözünürlükte monitör idealdir.

Umarım tavsiyelerimi dikkate alırsınız. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu incelemeyi izlemenizi istiyorum.

İnternet cafede ne yapıcaklar? Farcry4 mü oynuyacaklar? Çoğu arkadaşlarıyla Lol vb. için kullanıyor internet cafeyi. Bizim burada ki kafe HD 6850 kulanıyor.

Kafeden kafeye değişen bir olay o , benim yakınımda bir internet kafe var mesela i7 4790 k kullanıyor adam 7870 ekran kartları vs vs

Bende internet kafeciyim, fakat çok lükse kaçmaya gerek olmayabiliyor bazen, ayrıca şu an ki dolar kur fiyatına bakacak olursak düşük maliteyye bir kasa toplaman imkansızında ötesinde.. Bende i5 li bir sistem toplamayı düşünüyordum bir ara, baktım herkes lol, wolfteam tarzı oynuyor sonra anladım ki benim müşterime çift çekrdekli athlon, hd 5560 ikilisi yeterli. Sen kendi müşterinin oynamak istediği oyunları öncelik olarak net bir analizini yap, sonra alınabilecek en mantıklı parçaları tavsiye üzerine toplarsın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı