Çözüldü İnternet çözümü önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fahrenheit9

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler. Birkaç gündür aralıksız bunu araştırıyorum. Buradaki tecrübeli arkadaşların da fikrini almak istedim.

Yeni bir binaya taşındık. En üst kattayız. Tüm binada VDSL altyapısı olmasına rağmen en üst katta yok. Yani aşağıdan bir şekilde eve kadar kablo çekilmesi lazım. Oluşacak çirkin görüntü üzerine bina sakinleriyle papaz olmamak adına bunu yapmayı düşünmüyoruz...

Evin balkonu oldukça geniş ve etraftaki en yüksek bina. Önünü kilometreler boyunca kapatan hiçbir şey yok. Gökyüzü açık. Balkon güneye bakıyor. Etraftaki binaların üzerindeki uydu antenlerini inceledim ve fark ettim ki, o antenlerin görüp benim bu balkona koyduğum bir antenin göremeyeceği uydu olmasa gerek. Acaba Türksat Kablonet'e bireysel olarak başvursam tek bir kişi için balkonuma kurulum yaparlar mı? Ya da tavsiye ettiğiniz başka bir çözüm var mı?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Türksat Kablonet adından da anlaşılacağı üzere kablolu hizmet veriyor. Yani uydudan anten ile internet erişimi sağlamıyor. Binanızın zemin katında kutu varsa o kutudan evize kadar kablo çekilmesi gerekiyor. Normal şartlarda apartmanlarda her daireye giden kablo yuvaları mevcut. Sizin daireye giden kablo yuvası varsa oradan kablo çektirmeniz gerekiyor.
Türksat Kablonet adından da anlaşılacağı üzere kablolu hizmet veriyor. Yani uydudan anten ile internet erişimi sağlamıyor. Binanızın zemin katında kutu varsa o kutudan evize kadar kablo çekilmesi gerekiyor. Normal şartlarda apartmanlarda her daireye giden kablo yuvaları mevcut. Sizin daireye giden kablo yuvası varsa oradan kablo çektirmeniz gerekiyor.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı