İnternet çok kötü

Hocam anlatamıyorum galiba. Iss ler gelip binaya internet kutusu koyar ve bina içi tesisata bağlar. Eğer sorun dış kutuda yani ankastredeyse sorun onlarda. Binayı Türk telekom ya da poyrazwifi yapmadıysa bina içindeki tesisattan sorumlu olamazlar. Bina içi tesisatta çok ek varsa, kalitesiz kablo kullanıldıysa, paslanma varsa burada sorun ISS de değildir. Binaya 100 geliyorsa bina içinde daireye modeme 10 geliyorsa burada elektrikçi çağırılıp yeni kablo döşenir. Anlatamıyorum galiba. Bina içi tesisatınız iyidir önceden de kurulum yapıldığı için ISS değiştiğinde tekrar kuruluma gerek olmadığı için kimse gelmemiştir. Ayrıca modemdeki bozukluk modem arayuzunden de anlasılmayabilir. Modeme geliyordur internet modem alıyordur fakat modemin wifi ve ethernet çıkışı arızalıdır. Burada görebilirsiniz modem arayuzunden ama alamazsınız.
Hahaha sen anlamak istemiyorsun :D Arıza bizden değil diyorlarsa ekip gelip apartmana gelen değere baksın. Kontrol etmeden sizde hata var diyemez. Buradaki kullanıcının sorunu iç tesisat sorunu, anlamıyorsa evine tesisatçı çağırır.

Hahaha sen anlamak istemiyorsun :D arıza bizden değil diyorlarsa ekip gelip apartmana gelen değere baksın. Kontrol etmeden sizde hata var diyemez. Buradaki kullanıcının sorunu iç tesisat sorunu, anlamıyorsa evine tesisatçı çağırır.

İç tesisatta gevşek bağlantı olabilir. Eğer arıza kaydı açtığı zamanda hat değerleri normal gözüküyorsa temsilci o yüzden böyle cevap vermiş olabilir.

Bir şey indirmeye çalıştığım anda internet gidiyor. Ailemde sen kablo çek sen niye halletmiyorsun diye bana kızıyorlar.

Evet aynı problem bende de var. Netspeed bakımı uzatmış biraz daha maalesef beklemekten başka çare yok.

Benimki TurkNet. Ama TurkNet bakımda değil benim bildiğim.

servis gönderecek bakacak. Bu arada internet hızını telefondan da bir deneyin, testler bilgisayarla tutuyor mu bakın.
Modemde ışıklar bazen yanmıyor. İnce dedicated sunucu kabloyu sürekli takıp çıkarmam gerekiyor çalışması için. İnternet olduğu zamanda internet çok kötü. Upload falan 0 gösteriyor. TurkNet bizimle alakalı değil diyorlar. Acaba ne olmuş olabilir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı