İnternet çok yavaş

XeaWhitefish

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bu sorun bende 2-3 gün kadar öncesinde olmaya başladı ne YouTube'ye girebiliyorum ne Discord'da mesajlarım gidiyor ne de internet isteyen herhangi bir şeyi yapabiliyorum internet var gösteriyorken ve diğer cihazlarda sorun yokken. Baktım böyle olmayacak bir virüs taraması yaptım ve içinden 170 gibi virüs dosyası çıktı hepsini sildim sildikten sonra baktım hala devam ediyor format attım. İlk gün iyiydi hiçbir sorun yoktu fakat şu an bilgisayarımda çok yavaşlık var sitelere geç giriyorum Discord'da mesajlarım çok geç atılıyor hatta bazen arkadaşlarımın yazdıkları bende 2-3 dakika sonra gözükebiliyor. Bu sorunumu nasıl çözebilirim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. (Bu arada tekrardan bir virüs taraması yaptım fakat hiçbir virüs bulamadı bilgisayar.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba bu sorun bende 2-3 gün kadar öncesinde olmaya başladı ne YouTube'ye girebiliyorum ne Discord'da mesajlarım gidiyor ne de internet isteyen herhangi bir şeyi yapabiliyorum internet var gösteriyorken ve diğer cihazlarda sorun yokken. Baktım böyle olmayacak bir virüs taraması yaptım ve içinden 170 gibi virüs dosyası çıktı hepsini sildim sildikten sonra baktım hala devam ediyor format attım. İlk gün iyiydi hiçbir sorun yoktu fakat şu an bilgisayarımda çok yavaşlık var sitelere geç giriyorum Discord'da mesajlarım çok geç atılıyor hatta bazen arkadaşlarımın yazdıkları bende 2-3 dakika sonra gözükebiliyor. Bu sorunumu nasıl çözebilirim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. (Bu arada tekrardan bir virüs taraması yaptım fakat hiçbir virüs bulamadı bilgisayar.)

Bu yazılımı indirip internetini sıfırlayabilir misin?

Bu yazılımı indirip internetini sıfırlayabilir misin?

Teşekkürler deneyeceğim hocam.
Ha bu arada bir şeyi de ekleyeyim indirme hızında hiçbir problem yok.
1616965477344.png

Hocam sadece bunları resetleye bildim ve şu andada sorun sanki tam olarak gitmemiş gibi hala var sitelere girerken bekleme vs.
Yardım edebilecek birisi yok mu ya adam akıllı kullanamıyorum bilgisayarımı bile.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı