esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 İnternetim çok yavaş, şu an bunu bile zor yazıyorum. WhatsApp, Instagram'a girilmiyormuş ama arkadaşlarımda sorun yokmuş. Oyun oynayamıyorum ve engel oluyor, ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2021
İnternetim çok yavaş, şu an bunu bile zor yazıyorum. WhatsApp, Instagram'a girilmiyormuş ama arkadaşlarımda sorun yokmuş. Oyun oynayamıyorum ve engel oluyor, ne yapabilirim?
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.957 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2021 #2 İnternet servisinizi aradınız mı? Bölgesel sorun olabilir veya faturanızı yatırmadıysanız da olabilir. Artı 0 Eksi
İnternet servisinizi aradınız mı? Bölgesel sorun olabilir veya faturanızı yatırmadıysanız da olabilir.
KS KS esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #3 cinar_yasarrr dedi: İnternet servisinizi aradınız mı? Bölgesel sorun olabilir veya faturanızı yatırmadıysanız da olabilir. Genişletmek için tıkla... Tüm dünyada internet yavaş diyorlar sizde yavaş mı eğer değilse internet servisini arayacağım. Artı 0 Eksi
cinar_yasarrr dedi: İnternet servisinizi aradınız mı? Bölgesel sorun olabilir veya faturanızı yatırmadıysanız da olabilir. Genişletmek için tıkla... Tüm dünyada internet yavaş diyorlar sizde yavaş mı eğer değilse internet servisini arayacağım.
Slaque Decapat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 37 6 Ekim 2021 #4 Siber saldırılardan sonra interneti hızlanan tek ben oldum sanırım. (TT Hipernet 20 mbps paketini kullanıyorum.) Dosya Ekleri Screenshot_20211006_210340_com.android.chrome.jpg 47,6 KB · Görüntüleme: 84 Artı 0 Eksi
Siber saldırılardan sonra interneti hızlanan tek ben oldum sanırım. (TT Hipernet 20 mbps paketini kullanıyorum.)
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.957 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2021 #5 esadtetik dedi: Tüm dünyada internet yavaş diyorlar sizde yavaş mı eğer değilse internet servisini arayacağım. Genişletmek için tıkla... Bizim evde gayet iyi internet 80mb download 5mb upload alıyorum şuan. Artı 0 Eksi
esadtetik dedi: Tüm dünyada internet yavaş diyorlar sizde yavaş mı eğer değilse internet servisini arayacağım. Genişletmek için tıkla... Bizim evde gayet iyi internet 80mb download 5mb upload alıyorum şuan.