Altyapın ne?
Türk Telekom.
Merhaba iyi günler bende aynı sorunu yaşamaktayım eğer internete kablosuz bağlanıyorsanız ethernet kablosu ile bağlanmayı deneyebilir misiniz ? Ben öyle yaptım avrupaya bağlandığım oyun sunucusunda 130 ms alırken 60 a düştü . Eğer kablolu kullanıyorsanız size bir sorum olucak eğer aileniz ile birlikte yada başka bireylerle aynı interneti kullanıyorsanız internet çoklu kullanımdan dolayıda yavaşlamakta bu normal birşey o yüzden internetinize bağlantılı sizin bağlantınız harici herşeyi çıkartın tek siz bağlanın bakalım internet hızınız değişecekmi görmüş oluruz.
@Lololo33 eternetle bağlanabilecek bir durumum yok şu an benim sorum bu geneli poroblemmi ve benim uyguladığım video güvenilir midir?
O konu hakkında çok da bir şey diyemeyeceğim ama çok kurcalamak iyi değildir yaptıklarınızı geri almak istediğinizde alamazsanız sıkıntı olur o yüzden internete bağlanabilecek durumda müsait olduğunuzda dediğimi deneyin tekrar dediğim gibi çok kurcalamak iyi bir şey değildir. Yüzeysel şeylerle sorununuza çözüm bulabiliriz.
Ve sorduğunuz soruya gelirsek, evet Türkiye genelinde maalesef doğal afet yaşandığından dolayı herkes sosyal medya ve internetlere yüklenmiş ve kullanmış durumda o yüzden son zamanlar internette yavaşlama söz konusu yani sizin internetinizde bir sorun yok.
Tamamdır Ethernet kablosu aldığımda deneyeceğim teşekkür ederim.
Tamamdır Ethernet kablosu aldığımda deneyeceğim teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.