Benim internetimin şekli budur. Sizce yeni model mi almalıyım yoksa bunun bir çözümü var mı?
Bir de bana denildi Wi-Fi sürücüsnü kaldırıp yükle. Onu nasıl yapabilirim?
DSL hat değerlerini atar mısınız? Kablolu sonuçlarınız neler?
Kaç alman gerekirken bu hızı alıyorsun?
Telefondan hız testi yaptığınızda birbirine yakın sonuç veriyor mu?
Efendim o ne demek.
Oyunlarda çok yavaş alıyorum ikide bir açıp kaptmam gerek.
14 Mbps çıkıyor telefonda.
Sorduğum sorunun cevabı bu değil. İnternet paketin ne? Normalde alman gereken hız 35Mbps mi 50 Mbps mi 75 Mbps mi 100 Mbps mi farklı bir şey mi?
Muhtemelen gürültü değerlerinde sıkıntı var. SNR diye geçer. Hattının kaldırabileceğinden fazla hız vermeye çalıştıklarında fazla yüklemeden dolayı sürekli sinyal kesilir. İnternet sağlayıcınla iletişime geç ve hızının bir alt pakete geçirilmesini iste. Bunu yapmadan önce ama modeme girip gürültü/SNR değerlerini bizimle paylaş. Bakalım bi.Ben konuyu yanlış sekilde acmisim benim sorunum ikide bir baglanti yok yaziyor modemi aldigimizdan beri ve hizi her yerde farkli gosteriyor. Bazilarinda 150 diye abartili ralam varken 8 Mbps bile oldugu var. Ama cok yavas. Bir şey indirriken 0.1 KB diye gosteriyor bir de 15 dk da bir kapatip acmam gerkeiyor baglanti yok diye yaziyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.